[日劇][2019春番] 輪到你了 (あなたの番です)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
感覺管理員嗰張紙唔係抽到出嚟, 係想KICK OFF 成件事嗰個人寫出嚟黐上塊版度如果係咁人名應該會凸一個
話時話手塚兩公婆執左管理員個電話之後冇交代過點處置
冇錯, 佢好似又有管理員屋企鎖匙又有電話, 不過可能只係俾咗差佬
醫生同中國人呢兩集冇出都有啲怪, 好彩下集見番
袴田吉彥(真人)會唔會係中國人家果三個非法逗留者殺?(比中國人威脅要留係佢家就要幫手執行殺人)
醫生係殺左赤池家?(發現赤池家死果時醫生都在場)
所以有執行到既中國人同醫生後來係居民會議度打過眼色?
而浮田死未必係知得太多
就係無執行殺人

利申9up
袴田本人都大機會係俾中國人殺, 成兩集唔見佢之前又收到通知
浮田死係因為冇殺到人合理呀, 但佢個死法係佢教個女嗰吓有啲奇怪, 除咗佢個女同嗰條0靚仔有見過之外唔知有邊個知呢個殺法

劇入面話電台主播抽到白紙, 當係堅先, 呢邊已經斷咗要幫殺你想殺嗰個人殺番人嘅欖, 其實赤池家嗰度因為美里嘅死, 咁赤池嗰邊其實都斷埋纜, 而家連浮田都死埋, 赤池阿婆真係幸免於難
咁樣數數吓其實係咪開咗三條線出嚟??
赤池美里>>赤池幸子 (當浮田講堅)
袴田>>細川
兒嶋>>白紙
覺得死晒赤池兩公婆幾怪 兇手收到張紙係殺死老婆 冇理由拖埋老公落水 兇手又冇同佢結怨
一係張紙係寫殺晒兩公婆 一係呢單係私怨 唔關個遊戲事
啲番外篇勁好睇
小空嗰集喊到我死 應該係我太眼淺
但小空真係好乖好叻仔
我都覺赤池2公婆係私怨
101室房門之內笑死
係咁咇Pa Hotel
笑死
咁你有排等
但係等既期間可能會中劇透
今集好好笑 擺真野上枱笑埋自己一份
睇咗

Oパhotel
apa不倫都自嘲到咁
唔驚啲C9觀眾反感?
咁玩得都幾大方既
醫生唔係應該係炸左間餐廳咩?
佢性格唔似會殺多兩個人既人
第9話預告
安已不
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞