[日劇][2019春番] 輪到你了 (あなたの番です)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
佢架單車有咩問題呢
七瀨係咁望住
佢哋2個咩關係真係好難估
2人獨處時都仲咁客氣
轉頭就綁住play

唔係一般驚、防狼器都用埋
房門內大概幾時更新嫁?
周四通常
本身奇怪做咩係咁影架單車
完全睇唔到有把野係佢袋同個防狼器
睇到你張圖個心寒左下
𠵱套嘢要留心嘅嘢真係多到
長條形係把刀?睇得唔清楚
我諗無人答到你
只知有啲嘢
我以為你地睇到啲我睇唔到既野
我睇完呢度都唔覺架單車有咩問題
但你地講講下又加埋圖我先睇到
防狼器我個度我覺得剪接問題 (可能分鏡拍)
道別個時明明雙手揸住個袋帶 跟著早苗講完要小心d
轉返去沙和度就已經雙手拎住防狼器而且仲要橙色咁大件

另外早苗件衫真係袋到野係咁落咩 停車個幕側面睇件衫有個方形口袋
而且件野好薄好透 衫尾仲好正常咁隨風擺動

咁要車個暗格係衫尾都得既....不過咁好唔make sense
尾野集房門之內都好cls 302本來有人 比佢玩殘左

今日第一季final 唔知係先完今季定成班人搬落下一季呢
下一季有橫浜流星 應該慢慢有新演員名單
呢兩日一口氣睇完, 覺得西野七瀨應該係boss, 感覺上都好多伏筆拍佢有種boss feel
我都覺得好大可能, 同埋到依家都仲未解釋到佢頭幾集D傷點嚟
第十集最尾...可唔可以係翔太發夢
好爆
都唔係冇可能
畫面同聲都有種發夢feel
冇可能了

基本上最後一集都解開左好多謎咁濟
下半季既解題篇仲有咩要解開

1. 501室果個人既職業係做D咩
2. 401木下既身世
3. 幹葉到底仲有幾痴女
4. 同埋解番到底每一集係邊個殺邊個咁樣
Update返個表,除左綠色個啲唔知之外,基本上都死得七七八八

最尾睇到好心up.....係住院期間發生咩都做唔到

早苗後車座隻狗公仔竟然係因為咁而唔見...佢真係精神好有問題
萬用key真係比榎本拎左 果然掛住警官個名可以為所欲為

其實無參加game既住客都各自有好多迷團
菜奈死得好無辜.....可能有人怕佢知太多野 特別真係有出手殺人個d
應該係尾野寫菜奈啦咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞