[日劇][2019春番] 輪到你了 (あなたの番です)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
睇家只係覺得佢成家都痴線
未睇 但預計應該比赤池家更痴線

Btw 有新人物 田中哲司出演 新警察
402 有生日蛋糕情節喎,即是赤池家有機會係小總做?
等睇天海祐希審問黑7

男女主一直有紅圈 指住Married couple
但事實係佢哋根本未結婚
照咁推測 紅圈應該係指有秘密未公開 (但唔一定係兇手/壞事)
我到而家都諗唔通點解赤池老公都遭殃
其實係.....
不過後期都比你知唔係抽到紙條既人都可以殺目標 就已經唔係交換殺人 係純犯罪

所以更加唔知點解死多個同係個個時間落手 仲留活口
啊 邊到有啲最快既update?熟肉生肉都得 好想
早苗個種病態既愛好恐怖.....仲會自我催眠 自認好正常好普通既家庭
應該比兇手A威脅先咁快手殺山際 病態既愛>常理

佢老公其實feel到早苗有精神問題 不過佢選擇偏袒早苗
都唔知話佢係愛早苗定怕L左佢 (我估後者)

總一既被欺凌事實無法認定
但我比較偏向佢係有問題多 早苗先過度保護

假設真係被欺凌 比早苗咁禁錮 隨時屈屈下屈到心理變態
再見到屋企人做埋d咁既野(殺人分屍) 思想走歪都唔出奇
但佢似係早苗實行交換殺人既原因多過係黑手
睇得出早苗老公怕老婆,但最初會同意禁錮個仔就證明佢自己都癲癲地
佢都有問咁樣好咩?

如果總一唔係被欺凌 而係有犯事傾向既話
佢課長身份自保會同意都唔出奇 佢地咁忌有醜聞 家中出左個少年犯升唔到
(都係我估總一本身有問題姐)
被歎凌就要監禁佢 點講得通?
應該係佢個仔有暴力傾向/精神問題
唔困住佢會好大鑊先會咁做
至於點解唔可以俾人知 因為個個未必係佢地親生 可能細個拐帶?
或者本身犯左事
都似 唔敢打電話報警
但最後都去咗醫院喎
你估係香港d醫院隨便可以出賣私隱隨便可以拉人咩
feel到有暴力傾向/精神問題
跟著好似佢講steve jobs都唔比電話d細路 廢事吸收錯誤信息
所以佢過度保護 極端到禁錮 限制佢接收既野諗住可以改變到佢

隨時總一見到老豆老母犯事 等緊比人發現 可以還佢自由
但佢老豆唔似咁極端 話哂都做警察
反而覺得佢做警察先咁避忌 話哂係課長仲要同人爭上位 個底花左好煩
連住係殺人公寓都要叫神谷唔好咁揚 有人死就準備定不在場證據

但係禁錮就係早苗主意啦 課長唔敢出聲姐
南雅和役 (新502住戶)
田中哲司

第一集就好似講翔太個單位出過事
其實座野係咪成日有人出事搬走 有人貪平搬入再出事搬走
小總可能冧過友,唔係駛乜收到咁埋,個老竇係高級警察冇理由被欺凌縮成咁
所以佢打開保冷盒既時候,發現左既時候因為知道佢父母痛腳所以微笑?
睇自己點解說啦總一既background太少 係咪真係比人欺凌都唔知
大概一係本身心理/精神有問題 一係比個有問題既屋企搞到自己都有問題

btw個盒咁樣放個頭 唔臭咩 無保溫 好似有無用真空袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞