『薪火post』BNO 續期資訊(33) 祖國新線上續領系統上線啦!!!!!今期真,BC一注獨中

1001 回覆
51 Like 5 Dislike
大英要再現了
多謝開POST同整須知既巴絲打, 我月頭整完今日check就 Dispatched
好開心
收到冇錯先開心都未遲
好,我試吓send 封email 過去啦,希望佢accept 結婚證明書啦

Thanks a lot for the email address
食完fish and chips 再剪埋腳甲先做野
條友有灰甲
其實講咗兩年,要脫就脫啦
依個議會嘅已經騎劫咗行政
議會就係有可能咩都否決所以先要有政府嚟做決策
依家個政府又無能力做到佢嘅決策
議會又唔想拉佢落台
噉永續脫歐都冇意思
岩岩收到DHL courier
但係得本新BNO既?交左比作地啲正本文件係唔係好快會跟另一個package比番好?
另外見到上面有巴打提過 想闊下會唔會有機會會錯
岩岩收到DHL courier
但係得本新BNO既?交左比作地啲正本文件係唔係好快會跟另一個package比番我?
另外見到上面有巴打提過 想問下會唔會有機會會錯
分兩個Package寄俾你
doc咪有答案
如果最後果邊受理嘅話
都講返聲
可以,我成張滙豐信用卡月結單寄俾佢。政府嘅不一定得,特別係税單。
Hmpo星期六日係咪唔做野?
我去影印同影相 佢地都知係做BNO
應該近年多左人續
我2月25號寄 status話3月1送到
撞正佢果邊郵件炸彈
要成個月搞到 嚇死我
我寄AE月結單
我諗要啲全球認受性高既公司會好啲
May姐
正件定影印?影印無論黑白定彩印都唔得.
我星期六日都唔做野啦
Brexit: Theresa May ponders fourth bid to pass deal https://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-47756122

星期六日叫人做野會俾人炳到變豬頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞