『薪火post』BNO 續期資訊(33) 祖國新線上續領系統上線啦!!!!!今期真,BC一注獨中

1001 回覆
51 Like 5 Dislike
为什么中国驻外使领馆的服务评价会这么差? - 李逍遙的回答 - 知乎
https://www.zhihu.com/question/28535919/answer/66015878

中國人寫架
你班廢中廢老五毛睇到未
“provided all other requirements for German citizenship are completed before the 31 December 2020.” 德國一般入籍要求6-8年居留時間 即係依加先去嘅話可以收曬皮
以後掉呢篇野出黎已經得
由邊到爬起 我home take唔到photo 要去影 個影相阿姐比我說服到拎返bno
真係好心酸...唉
呢個就算唔睇doc都知答案啦 有冇檢查下腦?
第一頁呀 大個仔喇
見到新系統咁煩 好慶幸用舊系統搏懵搞左3本冇副簽既
我換左,填英國係得嘅,個職員都無改
想問下有無人試過係London City Airport 入境英國?
建議開post個template要加返個中英領事服務見聞大對決
九号dispatched

而家仲係德國
我唔係問問題呀 我去左影啦
英國>德國>香港
26 received 仲未有任何消息係唔係唔正常
針唔拮到肉係唔知痛架
我收到dhl個sms話有件星期一收,但睇返我仲係being processed??
出世紙 父母結婚証明全中文
唔譯照寄照批

我都26 received

9 dispatched
今天已有dhl notification
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞