『薪火post』BNO 續期資訊(33) 祖國新線上續領系統上線啦!!!!!今期真,BC一注獨中

1001 回覆
51 Like 5 Dislike
早幾年好似有個係澳洲大學教書嘅中國人攞咗澳洲護照之後拍片燒支那護照擺上網,比大學開除咗
唔放social media, 你邊度進行儀式(行刑)都一樣。
歐盟直頭直接叫英國取消脫歐
根本搞咁多大龍鳳就係想拉返英國入去
原來係咁
其實都唔算大改
係啲規定收緊咗
副簽其實咁耐先續點都應該要
始終係網上搞
職員無得親自見申報者核對身份
仲可以拖咁耐
睇怕May姐就快要跪係度求歐盟比佢delay
咁韓仔係要玩 GBN , 咁緊係要搵英國大使館睇睇咩事,睇下韓仔佢哋想點,呢啲涉及國藉問題叫經理都唔會有用,但未 call 到就已經跪。係身有屎定咩,佢哋自己心知。
因為一開始我唔知有兩個 system 更唔知自己係用申system申請
希望可以成功申請到啦 唔該巴打
29號寄form
到今日仲係processing
日日check住 好緊張唔知得唔得
想問下 剩係有出世紙 無老豆老母結婚証書同出世紙係咪無得攪
4月25日,吳維支持者發起人聲稱已經收到來自雪梨大學的回覆,雪梨大學撤銷對吳維老師種族歧視的指控。
我都cap唔到果頁。其實我係想講我用新系統,第一日佢係叫我寄左副簽先,等佢地確認左先話個寄文件地址比我知,但第日我再登入佢就叫我文件同副簽一齊寄
佢無叫你俾就唔洗

通常自己出世紙就OK
THANKS
我都係用新系統呀
其實我都係本身有呢個問題

但當你一揀完寄副簽form呢個option 之後 佢就會叫你一次過寄副簽加supporting doc
你所講既個個情況係未揀副簽形式之前見到既字眼(即係上面#623個位巴打幅圖既字眼)

頭盔:估計係如果揀咗online confirm既話會confirm 完先比個地址你去寄

而我地正常情況下揀寄form,所以會比個地址你叫你將佢要求既所有野一次過寄

簡單啲黎講 你係個system㩒晒啲野出黎 一次過寄過去就搞掂 唔洗咁驚喎
最搞笑係我一早揀左填form佢都出呢句
你想問咩....
睇少D垃圾文啦
講得好岩....做咩咁多負評
好...我改改個template佢
邊到通常

呢到practice 不嬲都係要求你要比咩文件都盡比

比唔到就寫信解釋
比哂錢先知 一開始填錯簽發地方之後成份表唔同哂 想問下有無email可以聯絡果邊 睇下有無得改返 thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞