『薪火post』BNO 續期資訊(33) 祖國新線上續領系統上線啦!!!!!今期真,BC一注獨中

1001 回覆
51 Like 5 Dislike
其實我唔明點解fb啲人係UK in Hong Kong 每一個post都要留

Let BNO be British citizen

而唔係真係針對個post嘅內容comment...
咩多咗句嘢?
又食完fish & chips冇洗手
一邊食Fish and Chips 一邊整護照係咁
做嘢咁那西
勁明顯
唔知係咪得我果本係咁

Thx 巴打
但係我前面果版唔洗照光都睇得出 好似我上面張圖咁,你地果本係咪咁架
正常 你用UV Light 照一照就知有野

Google 見到人地本野都係咁 應該無野掛
唔該哂咁多位巴打
見笑
話明「Google見到」
???
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/741261/Basic_passport_checks_1988_-2016_09.18.pdf

hmpo份野都講明就咁望都會望到,第18頁
我果本都係,唔係整污糟左
相反睇唔到你就驚啦
依個防偽方法真係宇宙級
其實一開始以為係hi到油冧冧既野真係唔奇..
剛剛幫親戚續BNO
就快可以欣賞吓啲油漬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞