【暗黑地下格鬥會】《虔誠者》(13)

980 回覆
279 Like 3 Dislike
小時係咪男人嚟㗎

死肥仔邊夠人打

你好廢呀 垃圾都不如呀

小時:fk u

死垃圾,你究竟當初憑咩入到特工部
霞b出咩事既話
估唔到香港正苦特工部同立法會一樣,請埋d廢柴

靠Jay
小時係咪男人嚟㗎

死肥仔邊夠人打

你好廢呀 垃圾都不如呀

小時:fk u

死垃圾,你究竟當初憑咩入到特工部
霞b出咩事既話
估唔到香港正苦特工部同立法會一樣,請埋d廢柴

靠Jay

仲理直氣壯
就在快要掠過武器的瞬間,FirstLove好像會意到主人的意思一般,微微壓低了身子。由於其女馬體質比較柔軟,因此霞能夠順勢地俯下身子撿得到鐵球棒!

在撿到武器的剎那,霞聽慣劍風劍聲的銳利耳朵,乍然聽到了後方有破風的利刃聲靠近!她當下得悉對方把斧頭飛擲向她了,因此馬上把鐵球棒放在背後回格,「鏗啷——」一聲,二人手上斧棍雙雙跌地。

「哇——勁呀!!!!!!!精彩!!!!!!」現場傳來一片歡呼之聲。

二人深知這是一場持久戰,所以都想早早結束,而最關鍵性的莫過於是馬的耐力,只有一直狂奔⋯⋯才有機會轉勝。

緊接第二個圈,賽道上又放了兩把不同的武器,而且有明顯的差距,因為一個是手槍,另一個則是被曬乾的劍旗魚。

傻的也會去選槍!奈何這不是聰明與白痴的問題,而是你能否搶先一步搶到的問題!

這問題,最終交由對手的馬兒解決了,對方不斷鞭打已馬,令牠瞬間衝刺了不少,更因此能搶到手槍。

霞望住他的背影同時,另一隻眼則是注視住對方馬匹大腿的多番傷痕⋯⋯

痛。
留名支持
就在快要掠過武器的瞬間,FirstLove好像會意到主人的意思一般,微微壓低了身子。由於其女馬體質比較柔軟,因此霞能夠順勢地俯下身子撿得到鐵球棒!

在撿到武器的剎那,霞聽慣劍風劍聲的銳利耳朵,乍然聽到了後方有破風的利刃聲靠近!她當下得悉對方把斧頭飛擲向她了,因此馬上把鐵球棒放在背後回格,「鏗啷——」一聲,二人手上斧棍雙雙跌地。

「哇——勁呀!!!!!!!精彩!!!!!!」現場傳來一片歡呼之聲。

二人深知這是一場持久戰,所以都想早早結束,而最關鍵性的莫過於是馬的耐力,只有一直狂奔⋯⋯才有機會轉勝。

緊接第二個圈,賽道上又放了兩把不同的武器,而且有明顯的差距,因為一個是手槍,另一個則是被曬乾的劍旗魚。

傻的也會去選槍!奈何這不是聰明與白痴的問題,而是你能否搶先一步搶到的問題!

這問題,最終交由對手的馬兒解決了,對方不斷鞭打已馬,令牠瞬間衝刺了不少,更因此能搶到手槍。

霞望住他的背影同時,另一隻眼則是注視住對方馬匹大腿的多番傷痕⋯⋯

情景好悽涼

「妹妹仔,呢個故事教訓你唔好亂入大人嘅世界!」對方握起手槍,想要轉身瞄準霞的時候⋯⋯她己經從衣裳之中取出一直收藏的寶劍!

「⋯⋯!?」

霞擲出寶劍!劍刃破空白晝,散射出雷電般的劍光⋯⋯

「嘶——」寶劍直直激刺入他的背肩再從胸膛穿出,參賽者當下噴血落馬!

在場鴉雀無聲。

觀眾啞口無言⋯嘴巴也合不上。

霞輕喘著氣,望住倒地死去的對手,世界彷彿在一瞬間停止了一樣。

「犯規!霞選手犯規啊!!!!」主持人激動地宣布:「私藏武器係犯規!依家等候大會發落!!!」

霞望住周圍,只見所有馬場的打手都己經做好準備防止她逃走,霞亦心裡有數,於是走了去死去的參賽選手面前⋯用手把劍從其肉骨之中抽出。

「小時⋯」霞抬頭望一望貴賓室,只見玻璃窗內都充滿住紫色的毒氣漫廷著:「⋯」

「啊!」、「呀——」、「啊呀呀⋯⋯!!」場內入口通道傳出接連的慘哪叫聲。

一個全身隱約地包紮半鬆半緊繃帶的人走出。
竟然贏到
終於型返次
出貓唔計
唔好意思各位巴打
啱啱追live

想問吓有邊幾個故同呢個有關係,同埋我應該用咩次序睇嗰啲故會好啲

因為見到大家好似知得多過我好多

睇背叛者之後十少年1 2

好似係十少年1先

多謝
啱啱追完咗背叛者同十少年1
都有啲淵源喎
都係渣ga
型完幾秒就跪低
放完毒霧就無用啦
辣殺
可能我都勁過佢
唔好意思各位巴打
啱啱追live

想問吓有邊幾個故同呢個有關係,同埋我應該用咩次序睇嗰啲故會好啲

因為見到大家好似知得多過我好多

睇背叛者之後十少年1 2

睇曬呢d之後 番睇 其他支線故 例如郭宗一個個 咩比人監視住 7大女童軍 都要睇 愛情故黎 最後有個係回到過去 都好睇 總括黎講全部都好睇
想知道 狼王個故 個到 有個叫墨既人 懸償最貴 佢係咪墨龍?定抑話 勁過墨龍既存在?
想知道 狼王個故 個到 有個叫墨既人 懸償最貴 佢係咪墨龍?定抑話 勁過墨龍既存在?

應該係墨說本人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞