【暗黑地下格鬥會】《虔誠者》(13)

980 回覆
279 Like 3 Dislike
我斬佢條J落黎

馬>二世祖>廢時

今晚之後回復大量出文
今晚之後回復大量出文

馬>二世祖>是但>廢時

今晚之後回復大量出文

馬>二世祖>廢時

你出面個post完美表現你零智商
今晚之後回復大量出文

馬>二世祖>廢時

馬>二世祖>廢時

今晚之後回復大量出文

今晚之後回復大量出文

今晚之後回復大量出文

今晚之後回復大量出文

深夜出
深夜出

「好!即刻同你哋去搞一搞啲出場名單。」說罷,卡金就離開貴賓房。

「點解你要參加比賽?你咁樣曝光法…好危險。」我問。

「你仲未明?我要為FirstLove爭一口氣。」霞心高氣昂地答。

「為…佢?」

「我自細都養過馬、騎過馬,俾人困住喺屋企個陣,就覺得騎馬係最自在。」霞雙眼稍為放空一下,似是回憶到當時的畫面:「如今我遇到FirstLove,我第一眼望佢就已經覺得同佢好夾…就好似我同你咁,你話係咪?所以我要完成佢嘅心願。」

「總之,到時有唔對路就即刻走……」我知道多花嘴舌,也阻止不了她。
大量
大量

一篇
「得啦得啦~我同你每次都大難不死嘅。」霞與我碰一碰肩。

過了數十分鐘,卡金再次回來:「第二輪比賽己經有你個名,你確定要參賽?」他再一次向霞確定。

「無錯,一言既出,First Love都難追。」霞又向馬女投下信心的目光。

「好,咁唔好反悔,有咩損傷⋯⋯我都幫你唔到。」卡金嘴角揚起詭異的微笑,把出賽紙交給她。

「⋯好。」霞接過出賽事,說:「我自細就騎馬,區區賽跑又點會難到我?」

後來,我才真正得知卡金這笑容背後的意義⋯⋯

跑馬比賽進行著第一輪時,霞都是帶著FirstLove去馬殿稍為練習,也難怪霞的自信心那麼大,她倆就像人馬合一般,馬女跑得既快又飄逸。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞