cls學校 老師報警趕學生走

1001 回覆
4855 Like 45 Dislike
呢篇reflection仲寫得衰過我地
有無揾翻我地寫個啲做reference嫁
盲嘅都見到上面寫6A
冇所謂啦主要係想遮住啲人名姐
Not a big deal啦。

依家班老師學校根本就成form針對。係唔係乖學生,係唔係邊班都已經唔再重要。

我估啲老師唔識落citation

可能你地寫啲 reflection 俾班教畜當垃圾扔左
驚到時有人尋仇就變成a big deal
最後學校咪推個呀蛇出嚟死息事寧人
其實我可以呀 好睇呢班死賤種唔順眼 頭先連我媽媽都加把口話佢地賤

伸脷 老鬼 F.3 之後移左民
有冇人幫手整合下成個post有咩cls事件
推上報
要有心既校友出面動員先

例如由細group以前frd開聯絡開既同窗傾,再聯絡唔同屆既校友會聯絡人

而家chat group年代,唔難ar,係點filter同一睇法既核友有難度
上左報啦,得果幾隻字

要有組織地升級行動先有用
驚蟄就到,打小人又多一個目標

謝師宴直頭取消,根本唔需要多謝
校友會好似都係劉麗君條hihi管 但我太耐之前唔知有無錯
係劉麗君管啊
不嬲都唔洗啦 班友欺善怕惡 推到佢地收皮
咁大獲?!
屌!

咁你地舊生要想辦法去動員組織,有心既襯大家團火未熄,快d著手

一灘凍左,一切照舊
唔知點入手好 開個telegram group 定點
開新post同tg group
整合下d痴線事件
係升中個排再放出黎就得
等我開個tg group 叫咩名好
比d信心同努力,同熟既有聯絡開既舊同學電話傾陣先,最少聚集幾個同一睇法既校友,在各自擴散召集

因你學校鐵腕管治,插埋教師係校友會好煩,實在唔易,但世上邊有易做既事,心動不如行動,加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞