cls學校 老師報警趕學生走

1001 回覆
4855 Like 45 Dislike
推上報,推佢老母
點會冇劉麗君同胡佩文
btw萃芬
推左先
就算有前因都唔可以玩針對
睇左成個post
比人玩又要怕事無得怨
飲檸茶要寫文?我寫你老母
你咪記過,你又踢唔到我出校
夠薑同教育局講踢出校原因係飲檸茶,佢夠撚膽
影響校譽就要俾人鬧,罰
班老師做啲戇鳩嘢通晒天,全港都知間學校咁戇鳩
咁影響校譽,班老師有冇諗住寫返幾篇reflection, 或者遞辭職信?
班老師搞到間學校好撚柒
何東
寫信上教育局投訴佢地帶頭針對同虐待D學生啦
咁撚on9都有
閪女人點會知醜
我覺得校長都知。報警咁大件事,得一兩個訓導邊夠膽搞。

利申:估。
佢地一定解釋,話「如果唔係佢地xxxxx,就唔會xxxxxx。」

一定唔係自己問題。
邀請佢地黎
送花牌俾佢地
再籌款請人破地獄
嘩,真係咁多真絲
笑撚咗 好慘
完全係佢地作風啦
band1中學生仲要係女仔
夠膽post IG已經好叻
依家先爆應該係咁多年一直怕講出黎要寫reflection
果陣我果屆個study leave好遲先放 其他學校都放撚哂啦我地仲要番去唔知做乜撚 係冇學生會的情況下 我地要每班派幾個代表操落去校長室同呀鄔女士理論 屌講唔夠幾句就話我暈啦我血壓高呀搵人扶我呀 話我地逼佢呀唔明佢

都算 之後係assembly call哂全級留低話去hall解釋番 屌你老母將啲野調撚番轉黎講 話我地幾條友係自把自為呀冇經過其他同學的同意就逼佢 又話自己用心良苦為大家好點點點

你老母 搞分化搞白色恐佈呢度最撚叻 學生會都冇個淨係識得維穩 唔係盲目聽話就叫pure同true架 要50年不變呀 去spss啦
難以理解,傳統名女校冇sports day 冇學生會咁搞笑?
有冇舊生俾人鬧過shame on you

痴線女人嚟講 除咗前校長呀ms wu
gtang ilau kwo cbtoe pmwan 全部都不得了
mywong最鍾意話學生出去考試一定收皮
咁撚把炮你唔炒咗啲垃圾教畜?
以前曾佬同jwong上堂唔撚教書㗎 投訴過啦 有撚用咩
xanga年代有blogring係唉反jwong大聯盟
個陣學校已經逐個學生捉 鬧呀問係邊個開啲咁嘅嘢

呢度啲人痴線唔係第一日嘅事
我可以講班女人知道咗有個咁嘅post
佢地會大動肝火 越諗越慶
啲學生真係好離譜 唔尊師重道
咁唔鍾意校規 唔鍾意呢間學校嘅唔好嚟讀呀
返到學校更加鐵腕管啲捽鳩啲學生
班女人嘅痴線係係你難以想像

以上啲痴線嘢好多人都經歷過
成績差嘅受盡白眼是常識吧
啲臭西女人鬧啲學生話成績唔好老麥都唔會請呀
掃街都冇得你掃呀
話啲學生成績唔好
不如drop科唔好拉低學校條curve呀

bra顏色又捉一餐 打底褲唔著得
隻錶唔可以太大隻
鞋唔可以著婆仔鞋要著護士鞋著綁帶鞋
對腳健康唔好呀 錫晒你呀真係
冬天頸巾手織嘅太長唔得
一陣落小巴俾門夾住就會仆死你
唔可以叫外賣㗎
你話係前一日喺屋企打電過去叫都唔得㗎
啲飯盒擺喺門口條狗屎路唔hygienic呀
頭髮啡又屌 眼珠啡又屌
喺學校學生一齊行 搭膊翹手拖手全部屌
joint school event同男校搞一定仆街收場
喺街俾人見到著校服同男仔行又係死
喺街一邊行一路飲嘢食嘢影響學校聲譽呀

無su 無picnic 無swimming gala
有reflection day 睇套戲反思下人生
dress casual day背心唔得短裙唔得螢光色唔得
唔守規矩捉你去library坐一日

七點八上去見訓導
你面無表情佢又屌你係咪好唔滿意話你嘴藐藐
聽日再嚟一次
上到去佢個撚樣唔記得咗你佢去做其他嘢冇出現
你第日都係要七點八再上過去
一不離二二不離三 你駁嘴佢就再搵第樣嘢周你
周到你好似狗咁認錯先會收手

and when we leave
our dear old school
these memories we'll recall
these memories we'll recall

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞