cls學校 老師報警趕學生走

1001 回覆
4855 Like 45 Dislike
最憎呢啲攞住金牌當令箭嘅教蓄成日攞校規校風影響學校形象黎講,以為自己真係企係道德高地。啲校規唔合時都算啦,做老師唔代表高學生一等
試過返去睇啲師妹放榜,on9教蓄大大聲唔比我入去,因為我染左頭髮話咩教壞師妹
利申唔係呢間舊生
Last day留到9點係學生會生同啊sir同夜間保安打埋邊爐先走
*雞毛
Last day留到9點係學生會同啊sir同夜間保安打埋邊爐先走
我會唔會傻到要拎出嚟俾你條毒撚睇呀?
你有幾理性討論呀?

學生講咗,過去幾年都係咁做。點解今年唔俾咁做。

學生出咗街影相,學校憑乜報警呀。條街佢㗎?

理性討論?你返去搵返個腦先出聲啦。
係嘅偏心個d 咪好囉 教RS導人向善自己就做埋D小動作日日要人七點八交reflection 校規冇寫佢同佢理論佢竟然有份私家校規冇比家長睇 咪係個d 行街唔可以飲水啲規例囉 girls walk faster 搞到人仆街咪係佢
撚屌就係人生攻擊?你個人生一定日日俾人攻擊。所以要上連登搵返啲存在感。
私家校規呢個真係唔知喎
名校班老師好多時好井底蛙,成班成日以為自己教書教得好,事實係入嚟嗰班學生本身係Top嗰班,就算唔駛點教,佢地都自自然然考得好。

係學校權力大就以為自己好撚勁。出到出面,咪又係班唔入流嘅人。
因為呢屆成績差所以俾人針對啊
你講乜撚野呀!

學校要保護自己學生所以報警趕走自己學生呀?唔俾自己學生去門口影相,因為驚呢班自己學生會對其他自己學生有威脅呀?

同埋上面咪講咗囉,班老師話佢地曳嘛。但又講唔到佢地點解曳。仲要成級都曳。一個乖學生都冇呀。所以要趕。呢啲理由係你眼中一定好充份。
仲有個Mrs G Tang,我唔知佢仲有無做,但佢係我見過最仆街嘅教畜。
呢個post最令我驚訝係
一間女校,竟然有咁多連登舊生
原來真係有咁多女絲打
正如你講,你話你自己屌開班細,又真係屌開班細咩?證明呢?冇證明就同我返埋一邊先啦。

我夠話我係你老細啦。
上面開咗朵
邵淑華
知道啦老師
今日最大聲嗰個咪係佢囉
誰無lasyday過
報警咁癲 警察黎到都笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞