cls學校 老師報警趕學生走

1001 回覆
4855 Like 45 Dislike
啲教畜好撚鐘意問人點解唔提前出門口
佢地永遠都冇意外呢個concept
屌你我地個個排隊等開門好冇
間野保守到一個點!
正係記得當年通識老師當埸睇政府單新聞
D人以為間野好開放
學校係唔比學生著校服係街度食嘢/飲嘢(入舖頭坐低嘅另計)
認為會影響校譽(雖然我都唔知點影響)
所以比班訓導抓到就要寫reflection
其實重點係有人試過dress casual day著住便服比人抓 跟著要寫reflection
asso都係睇dse分同interview就收
係我垃圾 我冇咁嘅勇氣 我諗住忍一陣佢會收聲點知傾到夠鐘 屌
係咪痴撚線
唔可以聽歌同講電話添
係咁曳 就即場燒撚左件校服佢啦
其實講真我從來唔會留意着住校服嘅學生係街有冇飲嘢
到底係邊度嚟嘅自信令啲學校覺得街外人會留意佢間學校嘅學生有冇係街飲嘢
lunch time 唔比人喺班房食有湯嘅野 飲飲料 如果比人捉就reflection
有屆DSE有兩個狀元喎咁都唔標青?
before morning assembly唔比係班房食早餐
recess走廊唔比飲嘢食嘢 水都唔得
著住校服唔俾影就應該即除攪大佢
謝師宴係就照攪
不過要變辱師宴
好多咩
以前會考文科精英班收到17分咋喎
A Level 文科班入U率低到冇眼睇
morning assembly 叫人不停girls walk faster 搞到有人仆街
間戇鳩學校堆嘢食有種執著
啱啱入去讀嗰陣喺班房飲檸檬茶俾人留撚咗成個禮拜堂
有次放咗學喺街食嘢
上面其中一個教畜喺遠處見到
第二日返學特登捉我同班frd出嚟寫reflection
話唔俾喺街食嘢成何體統 會俾啲廢中廢老投訴
到時直播
有條不成文校規係學生唔可以着打底褲,原因係想學生斯文啲,斯文就唔會走光,好撚好笑
你地同坐緊監有咩分別
唔俾係街飲食呢d痴線校規我以為已經絕跡
估唔到2019年仲有
大佬你問多2問d老師 點解唔可以係街飲食
佢地講多2講都自知理虧啦
根本唔合理
垃圾教畜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞