cls學校 老師報警趕學生走

1001 回覆
4855 Like 45 Dislike
謝師宴玩舊鳩班訓導😏
警察vs教畜都係警察贏
教畜真係墮落到幾深淵下
上年定前年已經有間上左連登
叫咩陳兆民
葵涌區啲九流學校
原來戇鳩係不分level
下乜原來可以打少少5p字
反而好想知啲學生做咗啲咩 咁乞啲老師憎
最後1日都唔畀人影張相留個念 好慘 ...
想當年 我件校服都寫滿晒同學仔啲祝福
但過多兩年 當我想清吓個衣櫃 見返件衫
覺得好阻掟 於是就掉咗 反正啲人到而家都每個月見一次
自問自己grad嗰間都叫傳統名女校
D老師真係唔會少少野就煩你
從來冇聽過有人俾人罰抄書/寫reflection
都冇見到遲到會俾人罰
大佬呀 有時間都俾d學生溫書啦
仲罰罰罰 小學雞咩
以為我以前中學已經夠on9架啦
原來沒有最on9
只有更on9
仆你個街 你班教畜都係打工狗一隻黎架咋
以為自己係太皇太后咁撚樣
當d學生係犯 係狗
做人做到咁絕咁冇同理心
小心收尾嗰幾年!
而家00後興殘體+5P

利申00後
重要嗰個訓導係喺聖保祿grad 㗎 將心比心啦
挽你老母閪
你咁得閒同條弱智理論
vchow 好人黎架...
毒咩撚呀
在下認為佢就係呢間野其中一件教畜
PUSH
我都係咁話班學生可能就係佢屌開嘅個班細
其實咩人好明顯啦 等比人投訴啦 信已寫比教育局
在座幾多個係校友
細個讀書 中學(普通band 2)嚟咗位女miss做班主任 聲稱係名校轉職過嚟
佢可以係同全班1/3 都相處得唔好 週不時教教下書同學生反檯嘈交要訓導出面調停
又成日吹自己教過幾多叻學生 暗串自己學生廢
結果到last day都無咩人搵佢影相farewell

真心想知教名校嘅 係咪都係咁
對付依d 教畜好撚簡單,自己可以睇下教育局條例同佢嘈,第二如果老豆老母都係教畜就叫佢打去同老豆老母慢慢講,對住行家根本就惡唔出樣
講真 原來連登咁多舊生比人逼迫左咁耐

都唔聯署投訴

你地啲師妹多得你班廢人唔少

利申:已經投訴 睇唔過眼教畜
唉母校畢業咁又點
香港土生土長咪一樣可以奶共賣港
所以話中學係社會縮影,都真係不無道理
都係嗰句,教畜仆街死!
想當年有師姐推出哩款設計嘅hoodie嚟諷刺母校

利申:舊生,寫過唔少次reflection
on9
搵班訓導影咩而家?阻咩收工呀
就算話阻收門都係校工屌啦
訓導放工咪放工囉有撚人阻你咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞