cls學校 老師報警趕學生走

1001 回覆
4855 Like 45 Dislike
最撚好笑係十月捉我fd個頭啡
佢就係今年grad嘅咁都捉
寫家長信話係天生偏啡佢唔gur
但又冇得叫我fd染返黑
佢話會帶壞低form會影響到人 要佢紥髻
有次PE堂放咗辮 個PE老師麥XX話佢唔應該放辮
應該係陶靜波周圍同其他老師講要睇住佢個頭
我fd串咗佢幾句 佢即日搵陶靜波第日捉佢黎訓話
個PE老師又係冇撚腦 自己唔夠料屌人靠訓導
衰過啲咩黎先
條友讀唔到band 1咪借啲而屌下band 1囉
根本個老師有冇心教同banding 冇撚關係
間間都有好人有教畜
我讀band1名校又係冇咩操過卷
Hea到仆街
Band2冇排名壓力又係得啖笑
有得升band1邊間中學會唔想升
恆大都想升做u啦
Btw 我個次係附近食完飯 有老師認得我 就咁入去 得左
仲有唔俾係街到一路行一路戴earphone聽歌
我好似知你係邊個
影相大撚晒 睇圖事實係阻街
成條路俾晒你地好無?
班教畜係咁架啦
仲好撚鍾意小圈子添
你唔識見高拜見抵彩注定無運行架啦
間學校咪教識我呢啲人生大道理囉
幫佢哋推到上報!last day都要咁玩人
推上報,
蘋果記者做嘢
大家咁話
到時拎左狀元記得係記者會上感謝各位訓導
果班話事出必有因嘅人
請你諗吓乜嘢叫有教無類

就算個學生幾差都好
作為教師係要教導而唔係玩針對

教師針對學生就係錯
背後有冇原因都係錯

唔好再鬧班學生OK?
不如你搞清楚件事先
係因為班學生被老師無理趕出學校先會塞喺條街
你估班學生想阻街㗎?佢哋都係被逼咁做喳
同埋除非你住附近 平時都冇咩人經過嗰條街
應該貼張大字報寫住「不邀請教畜與犬隻進入」
挽你老母
更年期
挽你老母
嘩reflection真係睇到人歎為觀止…未見過咁癡線嘅訓導
以前讀普通女校,好多上述on9校規都有出現過,但絕對唔會執得咁痴線
訂校規可能係教會班on9,但咁認真咁執行嘅訓導都唔會係咩正常人囉
其實想知班教畜有冇試過塞車遲到lollll
真係唔講唔知,睇黎會越爆越多
講起disable student
以前都有個老師好鐘意人身攻擊學生
成日話啲學生比佢老豆老母disable cls

利申舊生
話說聖保祿中學有個規例要翻學前將部電話放去校務處,如果比人周到就要寫reflection朝朝7點8上去教員室見訓導。
有次行到學校門口都未入去就撞到陶靜波訓導,然後佢就乘機針我。

以下係我同陶靜波訓導嘅對話
我: 陶訓導:
: 天網恢恢 估唔到呢?
: ......
: 你真係以為我傻架?
: 你屢次再犯 教而不善喎
: 你嘅誠信破唒產喎
: 你似乎要朝朝上嚟見我喎 係你自己要求架
: 企好啲 你好唔耐煩我都好唔耐煩
: 你星期一帶張reflection同電話卡上嚟見我
: 咁如果我唔帶電話呢?
: 我唔理 總之我要你帶張電話卡上嚟見我

利申 舊生 每日借部個fd部Nokia去攞張電話卡上去見訓導
睇黎要整個合集先夠
再垃圾既band 3應該都唔會理你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞