cls學校 老師報警趕學生走

1001 回覆
4855 Like 45 Dislike
推到班教蓄死
周慧儀好人嚟
幫推

Study leave約翻日全級翻去影相啦
Last day得一次唔好屈服
仲讀緊書犯嘅最多係校規
出到社會犯嘅就係法律
而家唔犯幾時犯
而且又唔係傷天害理
為自己嘅青春爭翻淡氣姐
唔影真係以後冇得影㗎啦
名校?
我呸!
HARK DAUGHTERS OF THE GREAT ST.PAUL
係我有生之年終於見到呢間垃圾收皮
個淘靜波就最撚鍾意針鳩啲讀書差既學生
搞到啲學生個個無曬自信
真係多得佢唔撚小
執頭髮執裙執襪
最撚鍾意搞埋啲小動作,執埋啲芝麻綠豆既小事對一個學生既前途/品行真係有幫助咩
乜嘢學校唔教標點符號?
last day驚閪咩
要留要影唔通佢地抬走你咩
人善被人欺啊
尹石佩雯仲喺唔喺度
入band2學校先係明智選擇
Band1 尤其係名校 啲教畜九成恃住班學生唔係勤力撚就係iq一百五 就溝其hea 9 甘教
Band2 就唔撚同喇#no 當然唔係話完全冇教畜,但係大部份都會好認真去教班學生 真係為班學生好

就算唔講班老師嘅分別,入得band 1 名校你就預左日日放學淨係做功課操past paper 根本係stress 足六年 反而入band2 既學生 溝女既溝女 踢波既踢波 因為學校冇排名壓力 根本唔會谷到班學生咁辛苦
所以都唔明 點解年年都咁撚多怪獸家長送佢哋嘅仔女入名校比班教畜撚狗咁撚
其實間學校一直有請夜更保安
往年都係學生留低影相至天黑
而老師照舊四五點收工
兩者並無衝突

btw該校唔太歡迎舊生
如果要返去要先send email申請得到approval
否則會被拒於校門外

到底係邊個訂立咁不近人情嘅policy?
屌報去東張西望啦
而家on99播足7日實要新聞
名校學生當d學生係讀書機器
估計佢地呢屆d人成績相對特別差
D老師走火入晒魔
名校老師當d學生係讀書機器
估計佢地呢屆d人成績相對特別差
D老師走火入晒魔

你試下喺男校咁做
不過呢間出咗名柒啲
屌你著校服係街到食嘢有損校譽
好想知聽日morning assembly會點
麻煩師妹們update消息
小癈J冇讀過名校所以唔知
但係我中學又真係幾開心(Band2)
特別個中文老師好畀心機教 甚至影響埋我而家讀中文系
雖然學校好想升banding都會谷學生 但係真係冇咁chur
可能癈J嘅生活真係會開心啲
Seed?
要寫定email俾校長 approve咗 仲要俾啲工友閪下你臉先入到去
問題係 學校內政不穩大家都知 grad咗嘅學生點會一定contact得翻個新校長?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞