cls學校 老師報警趕學生走

1001 回覆
4855 Like 45 Dislike
名校教畜成日都自以爲高人一等啦!報個老師名上來啦
屌你老母你識唔撚識字呀
建議你讀多啲書先沖出嚟柒。
你知唔撚知班學生點解會係條街影相呀
咪俾班教畜逼架囉
阻街係你話架?住個度啲人都未出聲啦
而家唔係住係度班人報警呀係班教畜想搞大佢呀
大陸就岩你呢啲盲閪翻既過主啦
你係其中一個老姑婆?
逼你老母 叫你離開學校=逼你阻街?
你戇撚鳩?有關連?
我投唔投訴又同佢阻唔阻街有關連?
屌你老母事實就係佢地阻街俾警察趕走
你點撚樣解釋都係改變唔到事實
話人識唔識字 你有無撚用過個柒腦諗野啊
逼你條命
如果賭場趕走你 你係人地門口打牌
又係人地逼你嘅
你啲自私撚永遠都覺得社會逼害你
無諗過自己係咪影響到人
香港無得救
自己大曬 理撚得你
喺學校唔比影 出門口影都唔得?可唔可以唔好咁野蠻 而家唔係佢阻到人又點叫阻街啊 係d老師報警啊 唔係因為阻到人啊 阻街只係一個老師報警嘅藉口 跟本無人同佢地講過佢地阻要求佢地走
不如你講下個班學生可以有幾影響到人?
係條街影相可以有幾撚大罪?
你唔惡撚到閪咁我會屌柒你?
講到佢地阻街係事實又唔拉佢地?唔拉咪即係冇犯法囉
有問題嘅人無問題
提出問題嘅人先有問題 中國特色啊
老師只係叫你離開校園
俾你地演繹到
- 老師逼我地係學校門口影架
老師報警你地「阻街」
- 學校門口「唔俾影相」啊

如果你地影相唔阻街 人地入撚到你?
即係彩虹村班藍球撚想打波叫打卡嘅人走
打卡嘅人又可以演繹成「彩虹村唔俾影相啊」

屌你班自私撚永遠從自己角度出發
再講都曬鳩氣 係咁搵籍口理由合理化自己阻街
都係嗰句 你唔係真係阻街 警察會叫你地走?
正如我無阻街 你報警 警察黎到會趕走我?
屌柒你浪費警架啦 不過你班自私撚又話屌都曬事 講撚曬
邊個報警 G tang 定C B TOE (仲好深深記得佢係操場早會大叫silent 我地成班係下面笑到仆街)
人地學校門口啊搞撚清楚未 前因後果都未分到?唔係老師處理得唔好班學生要慘到係門口影張相都要報警?你咁講法 係拉都唔拉佢地先啦 尖沙咀旺角個班大陸人一停低都拉得啦 攤喼係個地到攤到開檔咁 行行下又停係路中心打字 拉得?
邵淑華好好人架頂
肥波就不了
唔好講咁撚遠啦
你唔滿意咪搵返個警察投訴佢囉
屌你老母人地唔趕你係人情 趕你係道理
自私撚無得救
做乜撚野啫 人地有話要拉咩?根本班老師有問題 你盲撐做乜撚
個問題係佢地冇阻到人喎 係班老師告佢地 唔係比佢阻到嘅人
趕你係道理 係啊 不過冇撚犯法
趕乜撚野 道理係邊撚到 咪一入黎就衝出黎
原來我係盲撐 你地就唔係盲撐
我睇啲留言太戇鳩忍唔住駁

點解可以扭曲曬啲意思
叫人離開校園 正係一句
可以吹到 逼我學校門口影
仲有如果真係無阻街 警察點會趕走?
再睇張相事主自己upload 真係好撚多人

點睇都係學生戇鳩 自己柒咗靠光環取勝
仲有之前咩救個阿伯無返半日
人事部話無呢個規定要扣半日
屌你人事部都係打工
我唔明個個屌佢做乜撚
佢有權俾俾返半日人工你?
你想要求唔扣半日人工
自己email俾話得事嘅人啦
搵唔到老闆 都send email俾部門經理睇爭唔爭取到
屌你真係當自己係老馮架喎 受緊薪嘅時間做自己野
睇兩個post 可以睇到香港人真係好自我中心
我幫人 無返半日 都要俾返人工我
我阻街 我要影相 因為last day大曬 無敵啊

知唔知你地排名被咩拖累
每個月見一次仲想點
一年都未必見一次
大哥last day 影張相啫 錯係邊先
你中學畢業唔撚影相?會唔會係由個老師拉自己嘅學生 你報驚唔緊要 都要有道理啊 make sense先得架
逼唔逼呢啲野唔講啦 都係想影張相都要清鳩人場 班老師係咪揀今日揸正黎做
你幾時見到個警察有趕佢地走
同埋搞返清楚 當時係一夠鐘放學就準時企定係到趕人走 你平時正常中學放學唔理你last day定乜 都唔會一放學比人趕走啦下話 影張相就叫柒咗咩 柒係邊 夠唔夠你而家柒先
仲唔比我周到你 完全skip哂前因
邊個訓導
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞