cls學校 老師報警趕學生走

1001 回覆
4855 Like 45 Dislike
邵淑華最關事 陶嗰日可能因為有教佢地中文唔係好出聲 胡都係講下就算
有冇人見倒周圍有人forward緊話要投訴今次件事嘅信 投訴今次同件事”有關”嘅四個人 咁針對今次件事四個人入面只係肯定其中兩個同件事有關 其餘嗰兩個唔關事又寫上去
之前有人塊臉有暗瘡,就話影響學校形象,然後罰寫reflection。呢個先慘。
我個朋友之前被屈搽粉底,之後逼佢洗臉洗到紅哂先俾佢走。
咁有報警嫌疑嘅又有冇寫上去呢
陶有收一班佢教中文嘅卡同禮物
其實嗰日中文堂佢哋上得幾開心
仲以為陶係最主要 唔好意思
因為佢地係discipline
聽到班師妹講
教蓄ilau洗尻佢哋腦
話:「學校冇報警喎,點解班師姐唔講自己犯咩校規,我哋唔講出嚟都係因為我哋覺得好收恥,試問你哋想唔想有啲咁嘅師姐?你哋記得今日返去幫學校澄清呀,你哋喺度鬧自己學校咪即係鬧埋自己

屌你老母,俾班舊生網民鬧完都唔知醜,執撚咗去啦
佢嗰日好似啞咗咁
又係講呢啲「如果你冇xxxxx, 就唔會xxxxx。」

再講,如果話影相係犯校規嘅話,點解過去咁多年又俾人影呀?今年就唔俾。係「人治」定「法治」呀?

「其身不正,何以正人」唔係唔識呀?所謂嘅「老師」。
咁針對 今 次 件事係所有discipline都關事?同埋冇其他老師份? 趕人就係關全部discipline老師事定係淨係old seafood搞事 報警又唔知係邊個 咁你投訴又撻d唔撻d 又有可能拉d唔關事嘅人落水
不如搞清楚真 真 正 正 有邊個係關今次件事先 唔好諗倒邊個 可 能 關事就寫落投訴信度
死唔斷氣鄔萃芬
又做幾十年校長 退休又唔走要做director
唔講以為間學校無佢唔得
shame on you呀劉麗君
枉你仲係舊生
送你一程
周在場不過佢應該被迫因為點都係discipline 陶同邵係關事 鄔放工走咗 不過唔知有冇份決策 畢竟佢最大粒
乜料呀鄔萃芬退咗休告老歸田咗一段時間啦
佢日日喺學校㗎喎
仲喺度?傻的嗎?
佢就係威脅學生要報警嗰個教畜
佢係咩director呀嘛
周被迫都要比人投訴
同埋依家出現嘅好多都係 應該 可能
有冇人去confirm下
咁樣投訴先有用 投訴d真係關事 帶起成件事嘅有關人士
人地要direct間學校架
見報未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞