cls學校 老師報警趕學生走

1001 回覆
4855 Like 45 Dislike
學校啲老師依加話佢地冇報警
話班學生冇講自己犯校規
last day 影相本身已經犯校規
依加犯校規就可以報警屈阻街
咁佢地有冇話佢地有話報警?
之後真係有警察嚟
做咗唔敢認?
唔好洗啲師妹腦啦
啱啊 巴打
班老姑婆玩得噉撚過癮 係度蝦蝦霸霸
俾個下馬威佢地 等佢地仆街
唔駛膽心
上到大專就可以恢復正常
表弟讀馬交聖保祿 都係last day趕人走
佢地依家話班學生鬧學校等於鬧埋自己
Grad 左都無變

利申 老鬼
你咪話係咪要塭翻警局同嗰兩個警察証實一下係咪有人報警。
佢地依加不停話係學生錯先會搞到咁
係邊個唔比人last day 影相
你唔阻人影又邊會有人犯校規
就算無報警 用報警威脅班學生唔可以喺學校門口都有問題啦
報警嗰個係咪上面嗰四個名入面其中一個定另有其人
留名跟進奇聞
呢個真係唔知 佢地話報警之後就入返學校 見到有警察就坐私家車放工
Grad咗就知缺點根本就不值一提
last day一年一次,點解唔通融一下?
last day學生影相留念都係對學校有感情先咁做,
唔通見到d學生成班石像咁毫無感情,校方會開心咩?
有時可能會過火左d,咪溫馨提示下,點到即止囉,
但影相唔會過火掛?除非影到人私處,
學校本身亦應該唔會有機密地方唔公開得

如果校方明顯太無理,倒不如聯署集體罷去grad din
大家要嘅教畜相
教畜陶靜波

教畜邵淑華
就係呢兩隻
咁嗰4個名如果有人唔關事咪躺着也中槍
有冇人解釋下嗰四個名關今次咩事
last day影相係犯校規
有邊間學校last day唔係由朝影到晚
基本上d老師入嚟用交帶低study leave幾時練oral 交文 補課就開始狂影相架啦
女校
其實拗孰是孰非根本無意義,因為多年來都係有佢地講無人講,總之最終就係要學生認錯,regardless實際上有無犯錯

明嘅自然會明,唔同意係因為未經歷過
佢地會唔會自己決定報 一定係共識之後報㗎啦 邊個咁大膽違抗佢地四個 搞到其他好老師都唔敢同我地影啊
上面有幅相話叫報警係一個男老師 唔知真定假啦
姓陶嘅係最主要趕人走
姓胡嘅係陶老師叫佢一齊趕人
另外2個平時係點都好 今次唔關事
哩d都係大家猜測 冇人真係知邊個報 咁撻左個四個名出尼 有人唔關事咪累錯人
Gtang好似關事?我修正返
唔係想幫佢講好說話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞