cls學校 老師報警趕學生走

1001 回覆
4855 Like 45 Dislike
成班就係撟住對手咁樣趕人走
Lastday做到咁都仲有護主狗
因為佢地睇死自己學生讀書差,將來成就都唔會去到有幾高,所以咪屌自己學生囉

仍然用「成績好就係好學生」嚟諗野嘅,都唔會知道好多好有成就嘅人,都唔係讀書叻嘅人囉。
撟曬手真係好無禮貌。

以前訓導教我地如果要訓示學生,係要雙手擺後面,咁學生先覺得你冇敵意,先會肯聽你地講。

撟曬手根本就好似趕狗走。
Sor呀,我搞錯佢係vchin
睇到心都寒
有聲
不過問心講好過枕頭教geog之前比俾枕頭教佢考試計分計少左我10幾20分 搞到我一攞份卷以為自己唔合格兼全班最低分我屌佢老母
你個名
Btw邊個係枕頭
P Lo 仲喺度?
定係你想講E Lo
完全認同
好似唯恐天下不亂咁
香港小姐plo
今年唔知走左未 不過我走個年佢仲係到
係囉,啲老師好似唯恐天下不亂咁。報警趕學生走。
大大件事就死都唔報警

少少事就要 call 阿 sir

學校教畜真係好可愛

同學今年唔洗搞謝師宴, 夾錢直接去打小人算
其實由頭到尾我既重點都係雙方都有錯 都有責任
而家唔係叫你幫老師講說話
係想大家諗下事出必有因 學生都有問題
阿sir告返教畜浪費警力啦屌
係咪讀親呢間學校既學生都唔正常
好老實 你衰極 人地都只不過係想係學校影張相
你報警+趕人走 呢2下已經有問題啦
你間野衰極都未去到BAND 3 4尾掛
咁你又唔見BAND 3 4個D學校LAST DAY有呢個問題
人地band 3 4學校D學生唔曳咩?
個D學校差唔多個個禮拜都會CALL幾次警車黎
但人地學校衰極都起碼都識尊重學生
至少唔會LAST DAY 趕人走+報警囉
再講上面都有舊生留言過話好夜走都冇野
咁你就咁睇係選擇性執法定你間舊校真係咁巴閉啦
呢件事學生嘅問題係?

如果你話學生平時態度有問題嘅,老師有冇先旨聲明?有冇同學生講過後果?定還是專登係最後一日玩班學生?

我之前都有問過,學校呢個行為對班乖學生係唔係公平?係唔係要一竹竿打一船人?

到依家老師都冇承認自己有報警,如果係咁,啲警察邊到嚟?

到依家都冇承認自己責任,仲要將大部份責任諉過他人。真係好差。
而家係講緊你地長期misbehave先會有一個咁嘅後果
憑咩你覺得長時間唔尊重人然後就要求人地聽你講比你影相先
講真 屆屆都有得影
甚至連上述提過嘅好幾個discipline老師都有同我地影相 主動同我地講加油
我真係好想知今屆師妹究竟曳到咩程度先逼到啲老師咁
Cls 學校
算吧啦, PAUL SEC本身都廢廢地
有frd 喺舊生 諗住舊生整tshirt 寫paulinian 定唔知咩
都會畀訓導屌

學校話咩無報驚又係痴撚線 肯撚定係學生自己報驚告自己阻街啦

唔明點解仲會有人衝出嚟話係班學生錯
趕學生出門口
再報警話學生阻街
乜老師原來靠報警靠嚇學生嚟教書㗎咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞