cls學校 老師報警趕學生走

1001 回覆
4855 Like 45 Dislike
你都冇答我問題

點解你會知對面聽到學生講粗口嘅係舊生,係師姐哦?

我真係唔知呢8成人點嚟⋯⋯ 原來spss係咁地區性㗎?

咁即係以上落post嘅舊生有8成人都係住係跑馬地⋯ 好有錢
佢地著黎jm9
同埋睇返一眾舊生嘅反應,就知部分教職員本身多問題,有邊個讀過呢間學校而又夠膽話佢地賞罰分明,不偏不倚嘅同我企出黎
咪講咗個師姐朋友都係住跑馬地
當時佢未見到警察但見到成班師妹喺門口大大聲又屌又剩
唔知佢地last day但佢望咗幾下就返咗上樓
即場玩鳩佢地
到時睇下邊個厚面皮
學校每年有一個mass要學生自己搬凳落playground
完咗之後自己搬返上班房 冇得搭lift
有次落緊微雨 同學開始嘈 個老師企係有蓋既位同我地講啲雨係god’s gift 跟住學生臨住微雨繼續mass

學校唔比學生放學著住校服去食嘢 有個同學食小食比老師鬧

有個同學好專心上堂 教英文既蔣老師落堂叫咗佢出去話
你係米好唔滿意我?見到你個樣想兜巴星你 仲叫個同學下次檢點啲 個同學比老師鬧到喊

學校唔比同學翹手搭膊頭 原因係因為咁樣係les

仲唔比搞swimming gala因為驚同學比男老師𥄫

唔比學生會整hoodie 因為驚同學返學既時候著 但又比整tshirt

有同學天生臉紅 訓導死都唔肯信佢係天生 話佢係化妝 之後逼個同學係咁洗面摔面

仲有同學天生皮膚差 好多暗瘡 比訓導叫名 要佢搞搞佢 話佢影響校譽

學校55分計遲到 50分嚮鐘 45分訓導已經趕曬同學落playground 唔比同學留係班房做嘢
有同學52分返到已經比人鬧遲到

仲有次有架巴士撞車 最少30個學生係架巴士 仲有一個老師添
之後大家都遲到 返到學校 一班訓導落黎鬧學生點解遲到
鬧話我明白你地撞車係意外 意外係冇得避免既 但你地可以避免發生呢個意外 你地可以搭早啲既車避免

即係原來我地係可以控制到幾時發生意外既

利申 舊生
變咗師姐朋友?唔係師姐?

「咁你又知唔知有一堆學生大大聲喺門口講粗口話老師
有師姐喺正對面街聽到睇到哂」。
咪講撚左針對人成績唔夠以前好囉
成績差過上屆就俾教蓄針對
果然係垃撚圾教蓄
你俾人恰?俾人針對足幾年?諗下你點解人針對俾人欺凌呀?你俾人欺凌你唔反省下?佢係老師,好人好姐點解會害你呀?有權嘅人點會咁做呀?懲教都唔會打犯啦

同埋唔係有心做肥絲不過想提提大家
係教畜 畜牲個畜 唔係蓄
屌你係咪on9
師姐就唔可以係我朋友?
你淨係識你嗰級嘅人㗎咋?
入U interview 啲大學只會睇DSE張沙紙,Slp都可能睇下。畢業證書?你dse夠分撚有人睇咩?
長時間唔尊重人 你講班discipline呀?
年代唔同啦 依家仲當學生係狗佢地多好多方法反抗嫁
班象牙塔生物都係時候要學下呢樣野啦
利申 舊生
垃圾學校
學校old seafood嘅作風係:你錯過一次就睇你唔順眼 開始玩針對
你唔係話講粗口唔啱嘅咩?點解講粗口鬧人?

你講「師姐朋友」,「師姐朋友」一定係SPSS嘅舊生咩?唔可以係其他人?

你可以講清楚「我嘅朋友係呢間學校嘅師姐,佢講俾我聽。」咁咪清楚好多囉。

Btw,你終於明白俾人咁樣針對係會講粗口鬧人呢~
返學去做奴隸?
聽朝7點8準時交reflection
關我撚事
睇上文下理啦柒碌
我又唔係女人

要寫出嚟嘅Reflection都唔係真正嘅Reflection。
冷靜啲,屌 我曲到圓呀唔好以為我串你先得㗎
成個post我都喺度屌鳩班女人針對學生呀
咪以為我護主先得㗎
謝師宴緊係照搞
夾計整個局玩鳩型教畜就岩
eg 人人食好野,專登拎盒3送飯比教畜食
上台講每隻教畜黑歷史/花名/笑話

好既先生當然要好好招呼
而家先知原來咁多絲打Paul sec
唔知佢叫咩名點搵佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞