cls學校 老師報警趕學生走

1001 回覆
4855 Like 45 Dislike
咦,咁咪符合之前有位絲打講嗰個叫司徒sir嘅人嘅說話,話報警趕你地走嘅。

同埋有人話係全級百幾人係到阻到條街噃,原來係20幾人咋。

咁呢間學校日日返學都應該俾人投訴囉,日日千幾人返學放學。條街一定勁塞。
但呢個世界唔係男就係女
講粗口咪講粗口,班老師咁唔尊重學生,唔係以為學生都會尊重你掛?
你最後一日去到咁盡,人地都無必要要幫你維持個良好校風啦,反正都走,wfc
六時先報案
又話四點準時趕人走嘅?
訓導快啲記啲舊生缺點記住要日日打電話叫人寫reflection
4點準時趕出學校呀
咁咪姐係已經容忍咗兩個鐘嘅胡鬧同粗口先報囉
兩個鐘夠哂時間影相啦下話
btw
4點?
"容忍"
"胡鬧"

你都assume 咗班學生錯就收收皮啦
咁係表達方式問題啫,就當佢地一句粗口都唔講,純粹據理力爭,你立場係咪就180度改變先?
其實你係唔係學校嗰位原校畢業嘅老師呀?

你又咁清楚知道對面街聽到班學生大大聲講粗口嘅係師姐?做得呢班form 6嘅都已經畢咗業,冇著校服又認到佢係舊生,仲要咁啱在場?

而你又當時在場⋯

如果你唔在場,點解又咁相信你嘅消息來源?呢啲消息唔係個個都有噃⋯⋯
仲要畢業禮學生冇畢業袍著 但係老師就有 家陣佢地畢業定我地畢業

利申:忍撚左好耐嘅舊生
做得班form 6嘅師姐
爆粗vs報警趕人走
結論狗咬狗,下年降間野落band 2就岩
跟本二流學校
D mk妹同d教畜一擔擔
尼姑廟都可能冇咁嚴
唔知以為去咗伊斯蘭國家/懲教所
巴打你讀開邊間名校唔講粗口
你自己都講"好想知今屆師妹究竟曳到咩程度先逼到啲老師咁"
都無證據證明你講既"長期misbehave"
依家你先有結論, 再假設有人"長期misbehave"
你想說服邊個? 扮咩中立?

on9 教師
講咁耐都未有嗰幾個八婆嘅相
起個靚仔比全香港知都好
畢業禮上台攞證書上台示威
又或者謝師宴請瞓到食餸頭餸尾
九大簋玩到班hihi冚家富貴
都話咗附近好多住宅
對面左右隔離全部都係
八成讀Paul sec嘅都住附近啦
成個跑馬地大把師姐師妹
想當年個個都叫佢豬釘 然後有日家長日真係有家長叫佢朱老師 笑死我
女校係寧舍on9 但都無悔讀女校🙆🏻‍♀️
擺明突登一等放學就清人 放工都冇咁撚準時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞