cls學校 老師報警趕學生走

1001 回覆
4855 Like 45 Dislike
小朋友你返歸瞓覺啦
知唔知咩係阻街?你係現場?定係你係隻垃圾教畜?
到底係街坊俾啲學生阻到報警定學校玩嘢報警呀?

無腦就唔好上連登
啲差佬心諗: 屌你老味晒鳩晒我啲時間 亂鳩報警
盲嘅就真係唔好上網啦
自己睇翻#18 幾時有話警察趕走啲學生
笑死 攬鳩住阻街犯法嗰個point但人哋根本冇咗街 重以為自己好有道理
個條友輕度弱智架
真係屌佢都曬鳩氣
講完都覺得攰 咁好耐力同佢曬口水
阻街的定義: "有 損 道 路 暢 通 、 安 全 和 環 境 衞 生 , 及 影 響 城 市 生 活 質 素 "
直接在民政事務總處 Copy 過來的
那些學生到底犯了哪個?
麻煩你說話之前動動腦筋拉
如果是因為太晚了動不了腦筋的話就麻煩你瞓覺啦
Good night
香港中小學教師咩質素都仲有人可以爭論
先唔講教育制度同校規有幾on9,有幾多老師可以成為到一個榜樣比學生睇呀有嘅,少囉
啲教畜侮辱左老師呢個稱呼呀,咁大個人唔係去教好班學生,走去玩批鬥玩分化同啲學生鬥氣,真係好高質喎
某KongU英文系grad嘅miss,上堂問你書上面隻字點解你走去yahoo字典查?叫個學生點服你呀
算啦 樓主咪同呢d 人嘈
通常last day 永遠有d 人準時離開校園既
btw 推上報啦
其實我覺得他們連教畜都不如
教畜至少會當他們的學生是學生
而他們不會
*當作他的學生是學生
唉 有超越朋友既身體接觸 無極限既了解
最終 原來我們只是朋友
St paul妹
2年了 仲有啲掛住
Btw你d屁好臭
我係屎忽鬼
source?😂

轉發
利申:之前轉了校,但如果我還在這間讀,我應該也是 f6
我係舊生 以前都係x靜波做訓導

有一日我個同學胃痛 同學B就比左包醫生處方既藥俾佢 之後包藥就咁放係枱面 俾老師見到 之後個老師同訓導就屈鳩我同學食毒品 係咁鬧佢 重報埋警 翻左警局審佢扣留 又上佢屋企係咁揾有冇丸仔
我同學個老豆勁嬲啦 大佬冇證冇據就判左我同學吸毒 之後到到警察化驗完之後先知 原來真係胃藥黎
之後我同學老豆出左律師信比個訓導x靜波 叫佢唔好再亂屈人
最搞笑係 件事水落石出之後 x靜波冇道歉 重要罰我同學寫悔過書 點解要食人d藥 痴撚線

其實讀得呢個學校 學生曳得去邊 我嗰年最曳既咪淨係上堂訓個覺 唔交哂功課 果啲 有幾曳 痴撚線
想知明天或者下星期一學校講咩
起咗老師底未
幾位巴打咩出身?
利申 band3出去補習先識到人
咁要班HR嚟做乜?乜撚都自己直接搵老細啦。真係請佢返嚟坐呀?

HR嘅其中一個角色就係反映員工嘅問題嘛!要考慮遲到原因嘛!

唔好做到隻狗咁啦。人嚟㗎。OK?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞