四日三夜非洲遊

801 回覆
154 Like 7 Dislike
留意返係講到小弟到咗hostel放低完嘢準備出發

hostel 一行出去

呢條路短好多光好多
全日都無食過嘢, 行咗咁多路餓都餓死

行返出Jemaa el-Fna (廣場) fing下先

手快快尻影 between 𠴱兩個人都是黃皮膚喔
無端端響火警鐘
走完火警有命返嚟再打

好有BIO 5 個FEEL

好有BIO 5 個FEEL

痴線我想去下旅行咋
其中一樣必做嘅就係飲鮮榨橙汁 , 4MAD正常size(如圖左大過M記) , 行咗全日水都無飲過啖

行行下俾佢吸引咗我注意

睇下遲啲有無機會post下佢條片

繼續上路, 由於小弟真係好攰 , 當時都無乜探險精神, 所以就決定咗食kebab
20MAD 有埋薯條, kebab實無死, 點都唔會太難食

如果kebab都難食咁真係幫你唔到
好似無乜人睇 推下先
對哩個地方有d性趣
有無去北非諜影取景地方?
同埋多唔多女遊客單拖去架見你話冶安ok
食完飯好似都兩三點, 因為剛抵步所以都無諗住去太遠, 喺附近行下就算
咁我就近近地行咗去個清真寺出面同隔離個公園

清真寺

我就覺得無咩特別 唔識欣賞, 所以都係尻影兩張就算 sor
對哩個地方有d性趣

計劃下去下囉
無啊Casablanca 已經係第二個城市, 我全程都係留咗喺Marrakech
我都遇過幾個女遊客單拖, 中國人又有, 鬼妹鬼婆都有
不過適唔適合就見人見智, 我就認為始終都係非洲......
如果係我女朋友我就一定話唔好 (係啊我就係double standard㗎喇 吹咩
對哩個地方有d性趣

計劃下去下囉
無啊Casablanca 已經係第二個城市, 我全程都係留咗喺Marrakech
如果係我女朋友我就一定話唔好 (係啊我就係double standard㗎喇 吹咩

重申一次 治安好嘅意思係犯罪率低
強姦非禮應該真係無乜 (不過市集人多, 女仔自己一個就算係行年宵都要小心啦, 何況喺外地) 殺人放火打劫都係無乜 (我做research嗰陣)
最多都真係呃呃騙騙 (我都中過幾次招
對哩個地方有d性趣

計劃下去下囉

重申一次 治安好嘅意思係犯罪率低
強姦非禮應該真係無乜 (不過市集人多, 女仔自己一個就算係行年宵都要小心啦, 何況喺外地) 殺人放火打劫都係無乜 (我做research嗰陣)
最多都真係呃呃騙騙 (我都中過幾次招

仲有頭先絲打提過有人偷嘢囉
清真寺後面就係個公園

公園都好行仲衰過啲阿伯

噴水池唔噴水
有睇緊, 暫時睇落唔係好吸引

多謝巴打意見 會留意返
聽日無咁長氣睇下會唔會好啲

D字又唔關事, 我有睇晒
我指睇左7頁未發現到呢個地方有咩咁值得去, 可能你未寫到

其實我覺得只要未去過嘅地方都唔會話無嘢值得我去嘅 (當然好似一開頭嘅Bilbao咁望落真係無乜意慾想去, 同香港都無乜分別

自數年前出走完之後發現世界真係好大 唔同嘅地方都有唔同嘅文化 每去多一會又會見識多啲 如果唔計我未去過非洲同阿拉伯國家我諗摩洛哥都真係唔太吸引 最多係平同暖

不過正正就係因為未體驗過當地嘅文化, 所以我先會想去

不過講真, 都好視乎去旅行嘅出發點係乜
但係毒撚一條 有'訂'去咪去下囉

會繼續睇落去,加油
俾我發現點解啲橙汁咁平
我已經唔記得係色差定係真係咁嘅色

多到

仲有專人採摘

between我路過係見過伯伯摘嚟食
咁我又send 咗張地下好多橙嘅相俾我老媽睇啦, 佢就問我有無執嚟食 , 咁我話無, 之後佢就叫我唔好執嚟食 , 話有農藥

我心諗你個仔有無on9到會執地下啲橙嚟食
有睇緊, 暫時睇落唔係好吸引

多謝巴打意見 會留意返
聽日無咁長氣睇下會唔會好啲

D字又唔關事, 我有睇晒
我指睇左7頁未發現到呢個地方有咩咁值得去, 可能你未寫到

其實我覺得只要未去過嘅地方都唔會話無嘢值得我去嘅 (當然好似一開頭嘅Bilbao咁望落真係無乜意慾想去, 同香港都無乜分別

自數年前出走完之後發現世界真係好大 唔同嘅地方都有唔同嘅文化 每去多一會又會見識多啲 如果唔計我未去過非洲同阿拉伯國家我諗摩洛哥都真係唔太吸引 最多係平同暖

不過正正就係因為未體驗過當地嘅文化, 所以我先會想去

不過講真, 都好視乎去旅行嘅出發點係乜
但係毒撚一條 有'訂'去咪去下囉

會繼續睇落去,加油

多謝支持
其實真係無乜好影

呢種係咪棕櫚樹?

無嘢影到唔知影乜尻尻影

周圍唔係棕櫚樹就係橙樹(唔知橙定桔, 我阿媽話係橙, 所以應該係桔
hi棕櫚樹s

唔知乜尻
有無人睇緊啊
自推
呢個地方無景點?
呢個地方無景點?

其實好似真係冇乜
最出名係去沙漠
差不多行返去, 影下垃圾

應該係城門

獨特嘅拍攝角度
呢個地方無景點?

其實係有幾個嘅, 不過第一日太攰唔想行太遠
呢個地方無景點?

其實好似真係冇乜
最出名係去沙漠

都真係無乜嘅, 不過未去過, 咪咩地方都可以係景點
第二日會好返少少
Between 沙漠都真係值得去嘅 (利片:無去過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞