四日三夜非洲遊

801 回覆
154 Like 7 Dislike
我又黎留名啦

我認得你 你有仔㗎嘛
放飯時間留名
輕輕一推
放工時間一推

放飯時間留名

輕輕一推

又推 我都推
放工時間一推

多謝支持
幾時再出啊
幾時再出啊

交代下先 小弟今日應該出唔到 , 希望今晚可以抽少少時間打凌晨出
同大家道個歉, 我知道我出文有啲慢 , 不過我就點都會打埋佢嘅

最理想就係今個禮拜前出哂啦

多謝大家支持
幾時再出啊

交代下先 小弟今日應該出唔到 , 希望今晚可以抽少少時間打凌晨出

等你
期待期待 留名先
幾時再出啊

等你

絲打真好
期待期待 留名先

多謝支持
臨瞓推
臨瞓推

多謝巴打不離不棄
上頁講到32E深圳姐姐俾個唔識嘅男人跟咗上車去個花園 點解我知佢32E?

好好彩個男人無亂帶佢去 , 如果唔係我就無機會識佢了

因為個男人係摩洛哥人嘅原故, 所以佢地坐的士都有優惠價 (其實唔係優惠價, 不過唔使俾水魚價 , 佢地就坐咗10MAD, 如果我坐分分鐘俾人開價100MAD

咁去到落車嗰度姐姐就問個男人想點 , 因為個花園入場費都幾貴, 要成70MAD , 姐姐就話如果佢想跟埋入去就要自己俾入場費(真係溫柔, 趕人走都咁斯文

點知條友痴撚咗線話佢真係好鍾意姐姐, 可以帶佢返屋企

做乜尻
上頁講到32E深圳姐姐俾個唔識嘅男人跟咗上車去個花園 點解我知佢32E?

因為個男人係摩洛哥人嘅原故, 所以佢地坐的士都有優惠價 (其實唔係優惠價, 不過唔使俾水魚價 , 佢地就坐咗10MAD, 如果我坐分分鐘俾人開價100MAD

咁去到落車嗰度姐姐就問個男人想點 , 因為個花園入場費都幾貴, 要成70MAD , 姐姐就話如果佢想跟埋入去就要自己俾入場費(真係溫柔, 趕人走都咁斯文

點知條友痴撚咗線話佢真係好鍾意姐姐, 可以帶佢返屋企

做乜尻

嗰男人靚唔靚仔 有冇相睇過
嗰男人靚唔靚仔 有冇相睇過

屌靚仔都嚇到賴屎啦, 無端端話帶你返屋企

咩相先?靚仔我就未見過, 都係聽返嚟

姐姐就......

有都唔俾你啦 留返俾自己
其實俾著正常人都會走都走唔切 , 點知姐姐就問佢

「你屋企有咩人?

沒有最on9 , 條友竟然都認真答佢,

「我屋企有阿爸阿媽, 同幾個阿哥

俾著我我一定會話我屋企得女人

佢見佢成屋都男人所以就拒絕了

之後條顛佬亦都好失望咁離開咗

點知條友痴撚咗線話佢真係好鍾意姐姐, 問佢可唔可以帶佢返屋企

live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞