四日三夜非洲遊

801 回覆
154 Like 7 Dislike
有無人睇緊

有,請快手

行行下喺啲鋪隔離見到 唔知係民居定係清真寺

啲手工好精細
都係啲街鋪啦

影得好柒 狗也不

準備出返Jemaa el-Fna
冒住生命危險一路影一路俾人屌

又有喵喵怪

又尻影 between𠴱度好多驢仔
第二條街影去個清真寺

Kif 即係大麻

周街都係
我見到喇

係個公營市場啊

俾你lam
唔知正門定側門(死撚開啦攝鏡 同你好熟

連個門口都好撚靚

好撚正啊!!!!!
手工真係好撚精細

Have style you know a 9?
幾年前去Marrakesh 個市集飲橙汁,好飲到仆街
幾年前去Marrakesh 個市集飲橙汁,好飲到仆街

屌你老母甜到唔敢飲
利申:三日飲咗十五杯
留名支持

爭鮮有蟲蟲仲正過蝸牛
屌咁小氣有兩個負皮 係咪因爲法國寫錯咗做西班牙
又要打潮文

其實經過咗第一日條頸巾之後我真係已經喺錢銀方面極度小心

因為唔想又俾人呃 同埋想專心啲睇景點 所以打算最後一晚先一次過買哂要買嘅嘢

咁我去到個市場就有啲姨姨喺度即場整地毯

佢用嘅物料應該就係類似之前市集見到嗰啲冷

咁個阿姨就揮手叫我過去 , 我見佢四萬咁口所以就行咗過佢度

屌你阿姨

一開頭唔知佢想做乜尻 , 我就唔識法文淨係聽得明佢問我係咪China

我叉你老母

之後同佢搞咗陣先知原來佢係想教我點整地毯

誤會哂 失敬

咁佢就自己整咗幾下 跟手又俾我整咗幾下 , 我都學到少少嘢嘅

正當我講完多謝諗住走嘅時候 佢就同我講咗句:tips tips

等我仲以為佢咁好心 , 我係咁椅俾咗一百個豆零佢之後就行走咗

多就唔多嘅 , 之不過連我毒撚窮書生都好呃
小弟今日屎都未柯 去食個飯先
有咩可以問下我㗎
毒撚開post無人睇

唯有自己推下
屌你,繼續啦
睇緊o架
又要打潮文

因為唔想又俾人呃 同埋想專心啲睇景點 所以打算最後一晚先一次過買哂要買嘅嘢

屌你阿姨

一開頭唔知佢想做乜尻 , 我就唔識法文淨係聽得明佢問我係咪China

我叉你老母

誤會哂 失敬

咁佢就自己整咗幾下 跟手又俾我整咗幾下 , 我都學到少少嘢嘅

正當我講完多謝諗住走嘅時候 佢就同我講咗句:tips tips

等我仲以為佢咁好心 , 我係咁椅俾咗一百個豆零佢之後就行走咗

巴打小心啲
屌你,繼續啦

第一次俾鬼佬屌
睇緊o架

多謝 我想喊
又要打潮文

屌你阿姨

我叉你老母

誤會哂 失敬

巴打小心啲

都係少少錢啫 算啦 都無放喺心 只係耿耿於懷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞