四日三夜非洲遊

801 回覆
154 Like 7 Dislike
留名
樓豬讀UWE?
留名
我都好想去摩洛哥
留名
樓豬讀UWE?

點解咁問

應該係話你點解估UWE
留名
我都好想去摩洛哥

你個名

值得一去
留名
樓豬讀UWE?

點解咁問

應該係話你點解估UWE

見你Bristol Airport又話野雞大學 鳩估下咋
佢個人都幾特別, 可能因為佢同我都係一個人去旅行, 都係一個人去非洲, 都係一個人走去間café度一個人睇日落

我唔怕話埋你知我曲線話緊自己特別啊
留名
樓豬讀UWE?

點解咁問

應該係話你點解估UWE

見你Bristol Airport又話野雞大學 鳩估下咋

屌你我話野雞啫你真係估間野雞
留名
我都好想去摩洛哥

你個名

值得一去

死魚啫無事嘅
之前睇咗本書,寫摩洛哥有好多貓,好想去睇
仲有blue city
睇睇下佢都幾正嘅又唔柒有啲肉地 啪啪聲 雖然睇得出佢老我幾個碼

咁我就又影下相又影下timelapse

因為言談之間我都覺得佢幾大方所以我都唔太介意同佢吹下水

張gif靚
樓主咁打唔驚比女朋友見到斬撚死你
留名
我都好想去摩洛哥

你個名

值得一去

死魚啫無事嘅
之前睇咗本書,寫摩洛哥有好多貓,好想去睇
仲有blue city

死魚都係魚 各魚就入各眼 而我個人都prefer 死魚多過鯊魚/多春魚

的確係好多貓, 不過以我所見當地人唔太喜歡貓, 純粹要佢地嚟捉老鼠我估 (利申:玩大電視通常都贏), 同埋佢地普遍都好污糟

Between狗真係無乜點見過
睇睇下佢都幾正嘅又唔柒有啲肉地 啪啪聲 雖然睇得出佢老我幾個碼

咁我就又影下相又影下timelapse

因為言談之間我都覺得佢幾大方所以我都唔太介意同佢吹下水

張gif靚
樓主咁打唔驚比女朋友見到斬撚死你

你又知毒撚係有女朋友嘅

想試我有無女朋友?無咁易
我啲gif的確幾靚
屌你自己上面講左有
屌你自己上面講左有

有咩?!

唔洗扮喇都話咗你試我唔到
輕推
我同佢都傾咗都幾耐下, 咩都有講下, 因為佢一個人去非洲所以我都問下佢唔驚咩? 之後嗰幾日使唔使我陪下你

原來佢讀大學嘅時候試過自己一個人去以色列

我: 佢:

我:你咁大膽嘅你自己一個唔驚咩 ?

佢:本身都驚㗎 , 但呢家有你喺度 , 我咩都唔怕
咁講多少少關於佢嘅嘢啦 32E 24 32

我諗佢家景應該唔差, 一來佢之前喺倫敦讀書, 二來佢話佢好幾個朋友都喺外國(馬爾代夫)結婚, 同埋佢都去過好多地方旅行, 好似除咗南美之外七大洲都俾佢去過哂 jealous

讀萬卷書不如行萬里路, 我都幾欣賞佢

之後發現原來佢都幾痴線

咩行程都無plan, riad 又唔識去, 要個的士司機打電話俾啲staff接佢入去 (其實唔識去唔係問題, 不過一個女仔, 如果個的士佬唔係打俾啲staff... molamolamola , 可能係我介心太重啦 ) 之後啲行程全部都係即日問酒店reception有咩地方好去

佢仲話𠴱日有條友跟住佢, 話佢好靚, 想同佢一齊行

由於佢要去個花園都幾遠(之後嗰日我都有去, 因為佢話幾靚), 所以要坐的士, 點知佢俾條友跟埋上車
請君入甕
請君入甕

何出此言
艷遇
艷遇

加甜啦
加甜啦

唔得㗎
深夜一推
我又黎留名啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞