四日三夜非洲遊

801 回覆
154 Like 7 Dislike
有無房入面嘅相,企理?唔恐怖?
蝸牛

拉登仔有咩食唔落
想睇多d當地野食
有無房入面嘅相,企理?唔恐怖?

有啊, 我覺得ok, 有人瞓過所以亂

唔恐怖, 老子甚麼
想睇多d當地野食

之後會繼續有
留名
留名

多謝支持
on9 完一次總會覺得自己唔會on9第二次 , 埋完單去食第二檔

好撚熱鬧喎

快拍sor

set定檯等水魚

其實啲流動街檔都喺哂度
有無人睇緊 係就係慢咗啲 但我好努力打緊㗎
有無人睇緊 係就係慢咗啲 但我好努力打緊㗎

睇緊 食蝸牛真係
當時我個胃都反反地所以都無乜心情食羊頭 咁唔食羊頭都可以食啲正常啲 (你以為

條美食街基本上得兩三樣嘢食 一係就羊, 一係就串燒

咁我都話咗無胃口食羊, 但同時又唔想食串燒(山長水遠嚟食串燒

其實你一入條街啲人就煩到你on9, 捉撚住你唔俾你走

話說我中午食kebab嘅時候就見到人食Tagine(其實就好似咖哩咁

隔離飯香, 所以就想食返

咁行過一檔嘅時候就俾條友拉尻住,又咁啱佢有Tagine, 雖然我𠴱陣覺得伏伏地 , 同條友講我去行個圈轉頭返 , 點知佢叫我promise佢

我心諗prom你老母咩 , 幾多歲啊 , 但因為覺得佢好撚煩所以都prom住先

問題就來了我行哂成條街都見唔到有Tagine食,同時因為應承咗人地(我雖然毒, 但我都重情義 ), 所以最後都係走返轉頭

坐低咗, 叫咗個牛Tagine (35MAD)

睇落好似好好味 ? 屌你凍㗎

我仲以為佢入面煮緊, 點知佢攞個display我食

我叫佢煮返熱, 其實都唔差嘅,不過真係可一不可再
蝸牛真心鮮?
蝸牛真心鮮?

絲打真心問?
就係咁同完啲蝸牛摩佬大戰完 我都已經無乜心情再行 (Tagine食到一半無食, 好撚乾 )

係咁椅影兩張, 如果唔係遊記就無嘢寫

高嗰座係今日去過嘅清真寺
個天好清如果唔太光應該睇到星星

都係同一棟清真寺

頭先唔記得post, 應該係食蝸牛之前
PUSH
抖陣先
大家都應該瞓緊覺
PUSH

蝸牛真心鮮?

絲打真心問?

真心問
岩岩睇完機票
本來想去即刻去唔到
貴到想死
Live左
望住兜蝸牛真係
蝸牛真心鮮?

絲打真心問?

真心問
岩岩睇完機票
本來想去即刻去唔到
貴到想死

想食的話問佢攞一隻試下, 如果係鍾意嘅先再買啦
利申:我食咗五隻之後倒咗成碗

Between聽媽媽話好似飛英國再坐廉航會好啲
Live左
望住兜蝸牛真係

我食埋落肚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞