四日三夜非洲遊

801 回覆
154 Like 7 Dislike
終於追到live

成個trip 用左幾多錢?
😃😜 非洲最鍾意就係摩洛哥 好想去 有個藍城好靚
其實除左地理位置之外 一路都覺得北非唔係好非洲style 都係受阿拉伯文化影響
終於追到live

成個trip 用左幾多錢?

毒撚窮遊少過2500hkd
如果無買手信嗰啲應該1600搞掂(包機票住宿
😃😜 非洲最鍾意就係摩洛哥 好想去 有個藍城好靚
其實除左地理位置之外 一路都覺得北非唔係好非洲style 都係受阿拉伯文化影響

其實都有少少非洲味(非racist
不過你大可以話我未去過南非撚知道咩味
留名
打算下個月去
本身以為個皇宮全部都係啲細細個嘅庭園, 同埋都行到有少少攰同悶

雖然好靚 , 但每個style都好相似

之後就入咗個好色彩豐富同空擴嘅庭園 , 個人即時醒哂

可能睇相無咁大代入感 , 不過我當時都幾high
屌地

影柒哂

好卡拿ful
留名
打算下個月去

巴打淨係去Marrakech?
有新嘢 彩色玻璃

咁都好影

我雕!

雕啊!
真係唔駛隔幾分鐘就推一次喎
你影啲相其實唔柒
真係唔駛隔幾分鐘就推一次喎

對唔住啊唔好話俾我阿媽知啊 我今年先得十六歲㗎咋
多謝提點
你影啲相其實唔柒

你影啲相其實唔柒

係好撚柒啊
多謝絲打
正正常常囉 不過有啲真心唔知自己影緊乜

好sharp

見到我就噴哂水
Live
呢個地點未係行程之一 但都想睇下
繼續
繼續

Live
繼續

多謝支持
絲打去開/想去啲咩地方
依個地方未入落行程單,
不過如果去非洲摩洛哥應該係首選

咁其實非洲都有好多選擇嘅
不過我係見佢平同安全啲所以先自己去
就算我夜晚十點幾自己一個行都唔會話好擔心因爲治安真係唔差
相反我個friend去南非個tour guide 直頭叫佢夜晚街都唔撚好出
不過如果有機會遲啲我都想去南非

南非同印度比錢我都唔去
依個地方未入落行程單,
不過如果去非洲摩洛哥應該係首選

咁其實非洲都有好多選擇嘅
不過我係見佢平同安全啲所以先自己去
就算我夜晚十點幾自己一個行都唔會話好擔心因爲治安真係唔差
相反我個friend去南非個tour guide 直頭叫佢夜晚街都唔撚好出
不過如果有機會遲啲我都想去南非

南非同印度比錢我都唔去

仲以為你非洲首選係南非 渣ga
南非都還可以嘅 印度就......
咁巴打首選係邊個國家?
我係要影你 吹?
講起呢張相就火撚滾

咁喺上一幅圖其實大家都見到個噴水池旁邊都有好多旅客坐住

點撚知我影影下相嘅時候無端端有人尻叫 , 態度好撚差咁叫啲坐緊嘅遊客死撚開(詳細講咗啲咩我就唔記得, 不過直係好撚無禮貌

本身以為係啲管理員趕人所以都不以為然

點撚知原來係圖中個死跛佬導遊要幫佢啲垃圾客影相 (成班on9無撚文化試下去啲非阿拉伯國家睇下啲人撚唔撚死你, 信乜撚嘢真主信到你咁撚樣

啲遊客就尻縮(後面嗰啲

如果我喺水池邊一定會叫啲遊客繼續坐, 唔好郁

當然啦, 毒撚講就凶狠
清晨一推 許許許許
Live
繼續

多謝支持
絲打去開/想去啲咩地方

去過日韓台澳洲美國馬來西亞
等畢業旅行去戰鬥民族國加東西歐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞