四日三夜非洲遊

801 回覆
154 Like 7 Dislike
行返去個廣場

基本上啲車都係尻行

當然人都係尻行 , 我就入鄉隨俗嘅

Between 地方都真係算乾淨

你好撚臭啊
有無人睇緊啊 可以問下我問題㗎
或者俾啲意見我改進下
去食個毒飯先
去食個毒飯先

多唔多靚女?
去食個毒飯先

多唔多靚女?

我呢家食飯就自己一個 就無靚女
去食個毒飯先

多唔多靚女?

我呢家食飯就自己一個 就無靚女

啲local包哂頭就睇唔到
不過都有好多西班牙法國妹三五成群咁去嘅
追晒
即刻諗番幾年前去 好有feel
hostel 事件一模一樣
搵左好耐 條街到到一模一樣
真係好難搵 好彩冇啦啦見到好細個水牌
但d hostel 入面真係幾靚 好有特色

我剩係去左市集hea 行 同去沙漠
市集果頭真係好有非洲風情
見到d 人吹笛玩蛇真係好似睇電視果d
同果頭行極都有驚喜 但好易擋失路

治安我覺得都okla
成個都係旅遊城市
d 人兜售野都唔會chur 你同拉住你果d
但會偷同呃 找少錢

又平又靚 好值得去
追晒
即刻諗番幾年前去 好有feel
hostel 事件一模一樣
搵左好耐 條街到到一模一樣
真係好難搵 好彩冇啦啦見到好細個水牌
但d hostel 入面真係幾靚 好有特色

我剩係去左市集hea 行 同去沙漠
市集果頭真係好有非洲風情
見到d 人吹笛玩蛇真係好似睇電視果d
同果頭行極都有驚喜 但好易擋失路

治安我覺得都okla
成個都係旅遊城市
d 人兜售野都唔會chur 你同拉住你果d
但會偷同呃 找少錢

又平又靚 好值得去

多謝lalalalalalalala絲打追哂
我都成日俾人拉俾人呃錢
下次有機會一定去埋沙漠
同埋見到有d 位都幾慘
可能一條街左邊餐廳係外國人開有大電視有冷氣etc
咁好多遊客都中意去依d 舒服d 坐
右邊就係頹廢local kebab 店但成堆local 十零人圍住部好細部幾廿年前好多雪花既電視
見到有d 細路又係好似幾慘咁

终於記得我係上次世界杯果期去
唔去埋Sahara desert?
同埋見到有d 位都幾慘
可能一條街左邊餐廳係外國人開有大電視有冷氣etc
咁好多遊客都中意去依d 舒服d 坐
右邊就係頹廢local kebab 店但成堆local 十零人圍住部好細部幾廿年前好多雪花既電視
見到有d 細路又係好似幾慘咁

终於記得我係上次世界杯果期去

咁我又無見到啲咁嘅情況, 可能因為天口唔熱
同埋我窮書生一個, 去親都係啲cheap飯店
事隔三年可能情況都有所改善, 我覺得最慘都係夜晚啲姨姨帶住個女出嚟乞食
同埋啲猴子 聽到佢地叫真係唔太開心(我好喜歡馬騮㗎

因為準備唔夠同埋時間太少喇 聽人講呢家入去會好凍, 夏天會好一點(唔知信幾多
下次啦 下次一定會去

因為準備唔夠同埋時間太少喇 聽人講呢家入去會好凍, 夏天會好一點(唔知信幾多
下次啦 下次一定會去

between 絲打你都去過?
食完飯 上回講到尻fing完行返去廣場搵嘢搞

Jemaa el-Fna 都幾多人, 唔只係遊客local都有好多

大家估下佢做緊咩? 圖中可見當地嘅女姓都係包住頭嘅

佢嘅職業係一名講故佬, 都幾多人睇可惜我聽唔明

其實仲有啲其他表演(眼鏡蛇、跳舞嗰啲)不過我無睇無影
因為無乜性趣同埋影咗要俾錢

飲多杯 嗰度嘅橙汁檔數目應該都不下五十
輕輕一推
想知早餐有咩食
值得一提嘅係嗰度嘅馬騮仔
自己無影網上偷圖

佢地好慘㗎又俾人鎖又俾人亂咁舞, 啲顛佬成撚日chok尻佢地

佢地嘅工作就係爬上人度同人影相之後收錢, 無事做就會俾人鎖返入籠

希望各位去到唔好同佢地影相助長歪風

馬騮應該喺森林玩㗎嘛
想知早餐有咩食

摩洛哥早餐真係無研究過sor

如果你話hostel 其實都係啲蛋糕麵包咖啡茶𠴱啲
推一推

又係你喇 多謝支持
輕輕幫巴打推多下先 加速加速
唔駛每過一陣就推,有睇緊
睇旅遊書佢就話可以去一間叫Café de France (Café de Coral?! ) 嘅嘢睇日落

On99門口唔影影入面

雖然未日落不過我已經好撚攰
摩洛哥好出名嘅Mint Tea (15MAD)

手機尻影

手機尻影二, 望落去都幾寫意

小插曲坐坐有對意國父女坐咗埋嚟, 同佢地吹咗陣水

自己一個去旅行遇見唔同嘅人都幾過癮

手機尻影三周圍都係呢啲pattern
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞