四日三夜非洲遊

801 回覆
154 Like 7 Dislike
屌你自己上面講左有

屌你 你幾時繼續呀

開左sem好撚忙
po都高唔到
屌你自己上面講左有

屌你 你幾時繼續呀

唔繼續啦
得閒啲先好無
得閒啲再打好啲
情傷好返?
Live
真正非洲係響撒哈拉沙漠以南
仲有無

有啊 打緊喇
睇到live 好想去

去啦
支持

多謝支持
上堂悶得滯入嚟諗住睇下文
點知樓豬仲未出
其實我係嚟推post

打緊喇
屌你自己上面講左有

屌你 你幾時繼續呀

開左sem好撚忙
po都高唔到

原本佢屌緊你 好彩啫
Live

即係我去咗假非洲

即係我去咗假非洲

巴打快撚啲去wiki改返佢如果唔係就會搞到下個拉登仔寫錯嘢俾你負皮了

Morocco (Listeni/məˈrɒkoʊ/; Arabic: المغرب‎‎ al-Maghrib, lit. "The West"; Berber: ⵍⵎⴰⵖⵔⵉⴱ Lmaɣrib), officially known as the Kingdom of Morocco (Arabic: المملكة المغربية‎‎ al-Mamlakah al-Maghribiyah, lit. "The Western Kingdom"; Berber: ⵜⴰⴳⵍⴷⵉⵜ ⵏ ⵍⵎⴰⵖⵔⵉⴱ Tageldit n Lmaɣrib), is a sovereign country located in the Maghreb region of North Africa.
上兩頁又講到姐姐講完佢俾痴線佬逗 , 仲差啲跟埋條友返屋企嘅經歷

我記得我同佢都坐咗成個幾鐘 , 而我地都基本上講足個幾鐘 (雖然我好似寫咗好少咁, 但其實我已經將我記得嘅內容都打哂出嚟

咁當然啦, 啲對話都係一來一回嘅, 例如佢都有問返我喺邊度讀同埋讀咩科嗰啲, 但我緊係唔會咁on9喺度打埋出嚟自爆啦

講到咁上下一個點佢就講起食物 , 佢話之前𠴱條顛佬介紹咗佢去間摩洛哥餐廳食, 都幾好食

之後又問我有無食過啲咩特別/好食嘅嘢

我諗咗一諗 , 蝸牛就唔算好食 , 不過都應該係幾特別啊

但正想開口之際 , 我就同自己講, 人地咁好同你傾咗成個鐘, 做咩要好地地嚇撚走人地

咁我就隨便答話無咩特別, 都係啲街邊嘢

之後佢就話不如一齊食啲嘢(食咩先 ) (其實佢都一路提咗幾次㗎喇, 但我窮學生一個 , 身上又咁啱無錢, 聽佢講食親都好似大魚大肉咁 , 唔想到時無錢俾要人地女仔人家埋單

呢家諗返起其實食家之意都不在翅

咁坐坐下我見太陽落咗山有啲凍 就提議話走人, 佢亦都同意, 就話一齊睇下有啲咩食
巴打你好可愛
巴打你好可愛

唔知大家仲記唔記得條仆街美食街

咁我當時又on99 , 我又見佢未見識過條美食街 , 所以就同佢行咗一轉

一路行一路俾人拉尻住 , 屌佢老味 , 我真係好撚後悔帶咗佢入去

搞到佢以為我日日都喺啲on9地方食飯 (咁我之前嗰幾餐又真係喺嗰度搞掂嘅

由街頭行完行到街尾之後我就心諗, 都係算啦 , 識可而止, 唔好再柒落去喇

因為嗰陣個天都幾黑, 鋪頭都閂哂門, 而佢一個女仔先到咗一兩日, 所以我都唔放心要佢一個人行返去酒店

作為一個毒撚我當然唔敢有咩非份之想 , 一心諗住送完佢返去就算
佢其實一啲都唔熟嗰度啲路, 不過好彩佢都識用Google map

當時我無同佢講話送佢返去, 我覺得如果出於好心但俾人誤會咁就唔係幾好

所以我等待

我等待嘅, 係一個機會

轉數速度係一般人廿倍嘅我望到佢喺Google map 打咗自己嘅酒店地址 , 其他人可能會不以為然 , 但作為一個拉登仔嘅我 , 當然懂得把握機會

我用較為輕鬆嘅語氣同佢講

「等我睇下先...原來我同你都住得幾近喎, 我可以送完你返去先再自己返hostel啊

可以有人會問, 點解要用輕鬆嘅語氣

目的只有一個 , 就係要令佢放鬆戒備

與此同時, 佢亦都會因為我識得睇地圖而出於真心咁仰慕我

結果係點? 當然就係不出我所料 , 佢細細聲好含蓄咁講咗句「嗯」

之後就同我一齊行返酒店
ff完未
ff完未

你好喇喎, 唔好搞事喎
我同佢一路行, 都有一路keep住講嘢

而內容其實都係我一路讚美佢

「你都幾叻喎, 啲路咁複雜都記得 」「如果係我我一定會唔知自己行咗去邊

如果剛才有仔細咁留意文章

你就會發現

其實佢係有Google map

可能你會話:有咩咁叻喎, 如果有地圖喺手, 我都識行啦

你講得無錯, 其實係人都識行

不過, 都唔好話我唔教精你班毒撚

有一句說話你一定有聽過

如果一個女仔好靚, 佢一定係成日都俾人讚佢好靚, 所以如果你要俾一個好深刻嘅印象佢

你當然可以大大聲一句車埋去話你好撚樣衰啊

但比較有文化嘅做法, 就係讚佢聰明

因為從來都只有人讚佢靚, 無人讚過佢聰明, 所以佢一定會好記得你

就算高帽戴唔成, 如果佢好有自知知明, 佢都會從中知道你對佢有好感

而一路行緊嘅同時, 雖然比較難察覺, 但係俾我讚完之後

我發現

佢都已經有啲濕濕地...
人大咗, 出嚟社會做事, 亦都好難會遇到合適嘅對像令佢流露真性情

更何況可以有一個人喺佢身邊支持佢, 不停咁讚佢

如果佢因爲咁, 而落下眼淚

都可以話係意料之中, 在所難免
出完文自信都返哂嚟 食完個便飯繼續
留名支持
留名支持

講講下變左甜故
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞