四日三夜非洲遊

801 回覆
154 Like 7 Dislike
有冇去嗰個blue town? 周圍都藍色嗰度

咩嚟㗎 自問做咗算係多research都無聽過 唔死都無用

我唔知係叫咩名㗎 9up 叫佢blue town.
ig 見到d 相好靚

Chefchaouen?
之前去Fez個的士佬推介我去
追到live
有冇去嗰個blue town? 周圍都藍色嗰度

咩嚟㗎 自問做咗算係多research都無聽過 唔死都無用

ig 見到d 相好靚

原來喺Fez 睇嚟都有好多巴絲打去過摩洛哥
追到live

多謝 盡緊力㗎喇
樓主快啲!
好想追落去睇

ig 見到d 相好靚

喺Fez上啲 搭巴士去都要三個幾鐘 我問佢day trip去邊好
因為都係啱啱先落車, 所以都係小心為上, 連相機都唔敢攞出嚟

巴士站隔離好撚多隻馬

60-80隻應該都無誇張到main point係好撚臭 (利申:A-Level數學599/600
樓主快啲!
好想追落去睇

多謝絲打 盡哂力㗎喇

ig 見到d 相好靚

喺Fez上啲 搭巴士去都要三個幾鐘 我問佢day trip去邊好

太遠喇, 不了 (下次再去過
去左Jamaa el fna未?
識人住Marrakech

緊係去咗啦 每日都行過幾次
Between 點解會咁有趣識人住Marrakech

囡囡黎
Btw,佢話個度治安好好

又唔早啲介紹我識
支持
我都想毒遊非洲
我都想去
支持
我都想毒遊非洲

摩洛哥真心可以一戰 南非就... 要三思而後行
我都想去

想去就去囉 最緊要係做多啲research 同準備 自己恆量(唔識寫求指正 )過 咁就去邊都無問題
支持
我都想毒遊非洲

摩洛哥真心可以一戰 南非就... 要三思而後行

Beethoven 多謝巴打嘅支持
More 睇完你個post更加訓唔著
More 睇完你個post更加訓唔著

多謝巴打支持, 夜喇, 攰就瞓先
明天再睇都一樣啫
<iframe src='//gifs.com/embed/8q72nL' frameborder='0' scrolling='no' width='1920px' height='1080px' style='-webkit-backface-visibility: hidden;-webkit-transform: scale(1);' ></iframe>
巴士上一路嘅風景, 呢度係離機場唔遠, 算係城外
紅色嘅牆係當地嘅建築方式所用嘅物料, 所以基本上成個城市都係紅牆
&lt;iframe src='//gifs.com/embed/8q72nL' frameborder='0' scrolling='no' width='1920px' height='1080px' style='-webkit-backface-visibility: hidden;-webkit-transform: scale(1);' &gt;&lt;/iframe&gt;
巴士上一路嘅風景, 呢度係離機場唔遠, 算係城外
紅色嘅牆係當地嘅建築方式所用嘅物料, 所以基本上成個城市都係紅牆

DLLM Cheese Burger 整得咁辛苦出唔到
好撚肚餓無食過晏 食完個便飯返嚟再同個gif大戰過

留名 皮已正
我都好鍾意自己一個去旅行
Between gif點整架

留名 皮已正
我都好鍾意自己一個去旅行
Between gif點整架

絲? 好麻煩 本身拍咗啲片 放咗上啲video to gif website 整 明明preview 都仲睇到 一post 完就乜9都無
加速加速
加速加速

剛煮完飯呢家食緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞