四日三夜非洲遊

801 回覆
154 Like 7 Dislike
沖涼前輕輕一推

咁又無喎 我都想啲女女見到我好興奮
其實我諗都唔會未見過亞洲人嘅 始終Marrakech都係摩洛哥其中一個大嘅旅遊區 如果你話未見過亞洲人應該係比較落後嘅非洲國家
同埋摩洛哥都好似好多中東印度人去做生意(利申:正職9upper

上次幾個人去好似做左外星人咁,仲有人黎搵我地影相,係咪太柒嘅關係

巴打對上一次去係1837年?
係咪都係Marrakech先 我真係完全無你咁嘅情況

上年先去完,都係marrakech
好鐘意d北非風情,好想再去

咁又真係誇咗啲喎
再去多次囉 去下其他城市

我都識咗個摩洛哥人
佢話佢地地真係對亞洲人樣好好奇
不過佢地有興趣嘅都係日本
只可以怪自己投錯胎係香港

Japanese av ? yes!!
可能係我存在感太低, 見我唔到

女黎
唔知阿拉有冇禁止佢睇AV

咁又無喎 我都想啲女女見到我好興奮
其實我諗都唔會未見過亞洲人嘅 始終Marrakech都係摩洛哥其中一個大嘅旅遊區 如果你話未見過亞洲人應該係比較落後嘅非洲國家
同埋摩洛哥都好似好多中東印度人去做生意(利申:正職9upper

上次幾個人去好似做左外星人咁,仲有人黎搵我地影相,係咪太柒嘅關係

巴打對上一次去係1837年?
係咪都係Marrakech先 我真係完全無你咁嘅情況

上年先去完,都係marrakech
好鐘意d北非風情,好想再去

咁又真係誇咗啲喎
再去多次囉 去下其他城市

我都識咗個摩洛哥人
佢話佢地地真係對亞洲人樣好好奇
不過佢地有興趣嘅都係日本
只可以怪自己投錯胎係香港

Japanese av ? yes!!
可能係我存在感太低, 見我唔到

女黎
唔知阿拉有冇禁止佢睇AV

可能如果我係女人都會俾人圍 可惜我唔係
不過一路行啲人一路China?Japan?China?Japan?咁拉你客都真係幾撚煩
正話講到個天使陪咗我搵路去hostel
一入到去緊係馬上check in, 之後去房放低啲嘢換返個背囊, 人都輕鬆啲
唔知今晚有無鬼妹同房呢

第一時間衝上天台 望到雪山

都ok啦

睇日落應該幾正

喵喵怪一隻

都幾叻識望鏡

hostel 中間有個水池,夏天應該幾正, 幾多bikini

我就喺水池嗰層嘅左上角𠴱間房(間房喺角落頭, 無窗
補多幾張圖

reception

庭院

唔知點稱呼
地下

一樓

天台

補充返, 呢一種設計嘅屋叫riad, 而通常啲屋都係咁嘅樣(好似係
地下

一樓

天台

補充返, 呢一種設計嘅屋叫riad, 而通常啲屋都係咁嘅樣(好似係

即係有庭園有泳池
lm

多謝支持
真心攰 聽日起身再努力過
留名
多謝各位支持
覺得好睇嘅就俾個正評啦
送多張iPhone日落照
留名

我唔會忘記你㗎
輕輕一推
留名
爽死
好多扒手 比人偷野
留名

多謝絲打

推爆佢 !!!!
爽死

有咩爽得過Fing
好多扒手 比人偷野

出現了 點解會咁㗎
有無詳細啲 唔見咗幾多
好多扒手 比人偷野

出現了 點解會咁㗎
有無詳細啲 唔見咗幾多

係廣場好多眼鏡蛇個頭人多比人開袋偷左啲無聊野
好彩唔係電話銀包
有睇緊, 暫時睇落唔係好吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞