四日三夜非洲遊

801 回覆
154 Like 7 Dislike
留名

多謝
留名 追到live
自己去旅行好正
但我同樓豬唔同
我其實都幾enjoy 係hostel 識新朋友 新旅伴
Between 蝸牛
留名 追到live
自己去旅行好正
但我同樓豬唔同
Between 蝸牛

無計啦毒撚

其實我一路都會同其他人交流傾下計聽下人地嘅故事

不過始終都係寧願自己周圍行, 除非條友好傾得埋我好自在

Bethoven蝸牛必食
留名 追到live
自己去旅行好正
但我同樓豬唔同
Between 蝸牛

無計啦毒撚

想睇你同其他人既交流同故事
留名 追到live
自己去旅行好正
但我同樓豬唔同
Between 蝸牛

無計啦毒撚

想睇你同其他人既交流同故事

俾你睇到我仲稱得上係毒撚?

嚟緊都會有幾個人可以, 值得提下嘅
返返去Jemaa el-Fna

都係街啦
訓前一推
今晚繼續支持樓主
留名
訓前一推

多謝
今晚繼續支持樓主

留名

唔好意思, 打到個人尻尻地所以停咗一日工

小弟繼續努力緊
因為都行咗全日所以之後就去咗Jemaa el-Fna 嘅café 坐, 睇日落

我去到嘅時候已經有啲晏, 所以個café都好多人, 得返入啲嘅位

本來都打算走, 去另一間

點知喺我走緊嘅同時, 俾我見到有張檯得一個人坐

條女一條友霸咗成張檯, 差啲想

我行埋啲睇發現佢寫緊postcard, 仲要係簡體字, 即刻無哂性趣

咁我就用英文咁禮貌地問佢有無人坐啦, 佢就即時好唔好意思咁話無, 我諗佢都無心嘅, 可能之前無咩人所以先隨便放低咗個袋
咁因爲我有家教嘅原故 所以都用好撚有限嘅普通話同佢吹咗陣水

我: 佢:

我:你自己一個人嗎 ?(擺明啦使撚問咩

佢:是啊

我:你是哪裡人?

佢:其實我係深圳嚟嘅, 所以你可以講返廣東話

屌你我啲普通話好失禮你
睇睇下佢都幾正嘅又唔柒有啲肉地 啪啪聲 雖然睇得出佢老我幾個碼

咁我就又影下相又影下timelapse

因為言談之間我都覺得佢幾大方所以我都唔太介意同佢吹下水
推推先
推一推
推一推

多謝支持
傾起上嚟我都無話覺得佢好煩唔似得個阿膠咁 (一樣米養百樣人

咁都係介紹下自己講下自己搞緊咩

原來佢之前都係英國讀仲係LSE grad, 我本身以為佢廿四五歲卜卜脆 點知原來佢已經三十欠一仲好啊有經驗
https://media.giphy.com/media/26xBRWuDPA991q2iY/source.mp4

原來佢之前都係英國讀仲係LSE grad, 我本身以為佢廿四五歲卜卜脆 點知原來佢已經三十欠一仲好啊有經驗
https://media.giphy.com/media/26xBRWuDPA991q2iY/source.mp4

我屌

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞