四日三夜非洲遊

801 回覆
154 Like 7 Dislike
蝸牛真心鮮?

絲打真心問?

真心問
岩岩睇完機票
本來想去即刻去唔到
貴到想死

想食的話問佢攞一隻試下, 如果係鍾意嘅先再買啦
利申:我食咗五隻之後倒咗成碗

Between聽媽媽話好似飛英國再坐廉航會好啲

同埋就算亞洲都有好多地方值得去下嘅

真心問
岩岩睇完機票
本來想去即刻去唔到
貴到想死

所以會去左印度個頭先
平平地又好多野睇

真心問
岩岩睇完機票
本來想去即刻去唔到
貴到想死

所以會去左印度個頭先
平平地又好多野睇

真心問
岩岩睇完機票
本來想去即刻去唔到
貴到想死

所以會去左印度個頭先
平平地又好多野睇

印度𠴱頭即係印度附近啲國定係印度
印度先
無咁多時間去埋第到
印度先
無咁多時間去埋第到

你...你係紅巴?

人地隔離去iran都係咁姐

Iran好過印度
請三思啊

希望你唔係自己去
Lm
好撚好笑你啲post
睇搵Hostel啲震相笑到我仆街
Lm

多謝支持
好撚好笑你啲post

唔好笑
覺得好睇嘅可以dum低個正評㗎

Iran好過印度
請三思啊

希望你唔係自己去

屌身邊無人想同我去呢啲地方啦
好撚好笑你啲post

唔好笑

就係好笑先想追post睇

利申:已live

Iran好過印度
請三思啊

希望你唔係自己去

屌身邊無人想同我去呢啲地方啦

其實除咗印度都有好多國家值得去啊
可以去咗其他先攞下經驗
唔洗一去就去打大佬喎
好撚好笑你啲post

唔好笑

就係好笑先想追post睇

利申:已live

多謝支持, 不過當時真係好撚驚 唔撚好笑
無圖

依家諗返起𠴱條美食街就好似去廟街食海鮮咁on9 (如果你平時去開廟街食靚海鮮嘅sor,係小弟見識少

之後我就喺個市集行咗個圈就打算返hostel

就喺我行緊嘅途中, 我遇上咗一個揹住兩個大背囊嘅大陸妹 (唔靚的不用ff

佢開住google map無助嘅表情就同我數小時前搵緊路𠴱陣嘅樣exac7ly一模一撚樣 , 當時黑都天哂我都真係幾同情佢

我有諗過上前幫佢手但係諗諗下我其實又幫到啲咩 ? 我路又唔識如果佢俾完我睇我幫唔到佢咁就真係正宗衝出嚟柒

最重要嘅係如果咁啱佢係同我同一間hostel而我又同佢講:靚女 我咁啱同你住同一間hostel識路喎 , 跟我行啊 , 咁我就變得非常可疑

所以我最後都係行開咗(最最最重要嘅係其實我唔識普通話
對唔住啊我都想幫你㗎

咁我就一路周圍行, 一路睇嘢, 行咗差不多十分鐘, 都已經到hostel附近

唔知點解行行下又俾我撞返佢,仲要喺條冷行入面

佢個樣已經賴緊屎 , 見到我黃皮膚跟手九秒九衝過嚟問我識唔識路 , 渣ga

又會咁啱佢同我同一間hostel

見你咁慘, 帶下你路
對唔住啊我都想幫你㗎

咁我就一路周圍行, 一路睇嘢, 行咗差不多十分鐘, 都已經到hostel附近

佢個樣已經賴緊屎 , 見到我黃皮膚跟手九秒九衝過嚟問我識唔識路 , 渣ga

見你咁慘, 帶下你路

由頭追到live 加油
非洲國家好新鮮好正

Between 巴打介唔介意打多少少當地風土人情 佢地之間互動嗰種
正呀喂
對唔住啊我都想幫你㗎

見你咁慘, 帶下你路

由頭追到live 加油
非洲國家好新鮮好正

Between 巴打介唔介意打多少少當地風土人情 佢地之間互動嗰種

好 嘗試下
Between 多謝支持
正呀喂

咁就好了
留名 英國撚

去多啲旅行 唔好淨係撚英國

冇咩錢又冇咁多假
留名 英國撚

去多啲旅行 唔好淨係撚英國

冇咩錢又冇咁多假

絲打讀緊咩啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞