四日三夜非洲遊

801 回覆
154 Like 7 Dislike
留名

好多扒手 比人偷野

出現了 點解會咁㗎
有無詳細啲 唔見咗幾多

係廣場好多眼鏡蛇個頭人多比人開袋偷左啲無聊野
好彩唔係電話銀包

始終人多嘅地方都係要小心啲
不過無唔見銀包電話就好了
有睇緊, 暫時睇落唔係好吸引

多謝巴打意見 會留意返
聽日無咁長氣睇下會唔會好啲

多謝巴打意見 會留意返

D字又唔關事, 我有睇晒
我指睇左7頁未發現到呢個地方有咩咁值得去, 可能你未寫到
LM
屌好好睇
最近幾個朋友都去左摩洛哥
攪到我都心思思想去返轉非洲
睇完樓主個post就更加
留名 英國撚
🐫
好撚肚餓無食過晏 食完個便飯返嚟再同個gif大戰過

留名 皮已正
我都好鍾意自己一個去旅行
Between gif點整架

絲? 好麻煩 本身拍咗啲片 放咗上啲video to gif website 整 明明preview 都仲睇到 一post 完就乜9都無

係絲啊
你搵到間hostel之後有冇問個receptionist 其實應該點行?
嗰陣我成日問完先發覺自己行左勁多冤枉路去搵hostel
留名

咁又無喎 我都想啲女女見到我好興奮
其實我諗都唔會未見過亞洲人嘅 始終Marrakech都係摩洛哥其中一個大嘅旅遊區 如果你話未見過亞洲人應該係比較落後嘅非洲國家
同埋摩洛哥都好似好多中東印度人去做生意(利申:正職9upper

上次幾個人去好似做左外星人咁,仲有人黎搵我地影相,係咪太柒嘅關係

巴打對上一次去係1837年?
係咪都係Marrakech先 我真係完全無你咁嘅情況

上年先去完,都係marrakech
好鐘意d北非風情,好想再去

咁又真係誇咗啲喎
再去多次囉 去下其他城市

我都識咗個摩洛哥人
佢話佢地地真係對亞洲人樣好好奇
不過佢地有興趣嘅都係日本
只可以怪自己投錯胎係香港

Japanese av ? yes!!
可能係我存在感太低, 見我唔到

女黎
唔知阿拉有冇禁止佢睇AV

可能如果我係女人都會俾人圍 可惜我唔係
不過一路行啲人一路China?Japan?China?Japan?咁拉你客都真係幾撚煩

我都係仔
仲要係坐火車聽歌睇書既毒J
皮已正
LM

屌好好睇
最近幾個朋友都去左摩洛哥
攪到我都心思思想去返轉非洲
睇完樓主個post就更加

去啦 好撚正㗎
留名 英國撚

去多啲旅行 唔好淨係撚英國
🐫

一齊去囉
好撚肚餓無食過晏 食完個便飯返嚟再同個gif大戰過

留名 皮已正
我都好鍾意自己一個去旅行
Between gif點整架

絲? 好麻煩 本身拍咗啲片 放咗上啲video to gif website 整 明明preview 都仲睇到 一post 完就乜9都無

係絲啊
你搵到間hostel之後有冇問個receptionist 其實應該點行?
嗰陣我成日問完先發覺自己行左勁多冤枉路去搵hostel

咁堅嘅絲都成日自己去旅行
其實有第二條路, 佢帶咗我行一次
𠴱條就光啲短啲直接啲, 不過唔知做乜出面係無水牌
睇完都幾想去,樓主加速

起身食緊cereal

留名

咁又無喎 我都想啲女女見到我好興奮
其實我諗都唔會未見過亞洲人嘅 始終Marrakech都係摩洛哥其中一個大嘅旅遊區 如果你話未見過亞洲人應該係比較落後嘅非洲國家
同埋摩洛哥都好似好多中東印度人去做生意(利申:正職9upper

上次幾個人去好似做左外星人咁,仲有人黎搵我地影相,係咪太柒嘅關係

巴打對上一次去係1837年?
係咪都係Marrakech先 我真係完全無你咁嘅情況

上年先去完,都係marrakech
好鐘意d北非風情,好想再去

咁又真係誇咗啲喎
再去多次囉 去下其他城市

我都識咗個摩洛哥人
佢話佢地地真係對亞洲人樣好好奇
不過佢地有興趣嘅都係日本
只可以怪自己投錯胎係香港

Japanese av ? yes!!
可能係我存在感太低, 見我唔到

女黎
唔知阿拉有冇禁止佢睇AV

可能如果我係女人都會俾人圍 可惜我唔係
不過一路行啲人一路China?Japan?China?Japan?咁拉你客都真係幾撚煩

我都係仔
仲要係坐火車聽歌睇書既毒J

紅巴 仲以為我咁受絲打歡迎

我都係聽歌做數毒
皮已正

多謝支持

多謝巴打意見 會留意返

D字又唔關事, 我有睇晒
我指睇左7頁未發現到呢個地方有咩咁值得去, 可能你未寫到

其實我覺得只要未去過嘅地方都唔會話無嘢值得我去嘅 (當然好似一開頭嘅Bilbao咁望落真係無乜意慾想去, 同香港都無乜分別

自數年前出走完之後發現世界真係好大 唔同嘅地方都有唔同嘅文化 每去多一會又會見識多啲 如果唔計我未去過非洲同阿拉伯國家我諗摩洛哥都真係唔太吸引 最多係平同暖

不過正正就係因為未體驗過當地嘅文化, 所以我先會想去

不過講真, 都好視乎去旅行嘅出發點係乜
但係毒撚一條 有'訂'去咪去下囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞