LIHKG BMW巴打揮手區

996 回覆
28 Like 4 Dislike
有分巴打揸緊BMW 可以分享下
你地整車換件去開邊到?我個車房好似唔多識搞咁

想問下樓主套mp包圍係邊間改

你想要台仔定咩?

我見多數都係裝台仔 冇咩人裝正廠 你個套係台仔定正廠?

我個套台仔 但間野唔撚掂 裝完唔fit位
搞到我要揾另一間車房幫我裝過

另一間個名係?

我真心覺得手工一般 驚害左巴打
你想一條龍買完包噴油安裝 定係 上網訂完再揾車房搞?
我圍村間車房淨係識裝

一條龍搞算啦

巴打可以上bmwzone睇下有無介紹
幫你唔到

上過去啦 冇開名
自己有搵過幾間 最似樣 應該係icarxxx
有無人揸cabriolet款,香港適唔適合?

未玩過想出2017 z4

有性趣,係咪全新款?
馬仔真係好好玩

我都手多改左腳踏

指定動作啦 我都換左

淘寶味重...
馬仔真係好好玩

我都手多改左腳踏

指定動作啦 我都換左

淘寶味重...

正廠黎

報到
馬仔真係好好玩

我都手多改左腳踏

指定動作啦 我都換左

淘寶味重...

正廠黎

實物好靚嫁
馬仔真係好好玩

我都手多改左腳踏

指定動作啦 我都換左

淘寶味重...

正廠黎

實物好靚嫁

咪喺 不知幾靚
馬仔真係好好玩

我都手多改左腳踏

指定動作啦 我都換左

淘寶味重...

正廠黎

實物好靚嫁

咪喺 不知幾靚

淘寶好似就咁套落去 唔使上螺絲 我呢套正廠要上螺絲裝
成兩千幾 其實都係因為落雨扇腳先換呢套
馬仔真係好好玩

我都手多改左腳踏

指定動作啦 我都換左

淘寶味重...

正廠黎

實物好靚嫁

咪喺 不知幾靚

淘寶癡上去的
2xxx都平啦
我唔想sin腳炒車
揸緊屋企部520d
對比之前部07 Camry 2.4 , 操控差太遠
月入幾多先養到bmw
馬仔真係好好玩

我都手多改左腳踏

指定動作啦 我都換左

淘寶味重...

正廠黎

實物好靚嫁

咪喺 不知幾靚

淘寶癡上去的
2xxx都平啦
我唔想sin腳炒車

我扇過一次腳 淆底所以裝
揸緊屋企部520d

真係兩個世界,仲要柴油,果種力真係好唔同。
唔係話吹奏馬仔,不過真係兩種好唔同的造車哲學

當然啦,講舒服,Camry 贏都唔岀奇。
揸緊屋企部520d

真係兩個世界,仲要柴油,果種力真係好唔同。
唔係話吹奏馬仔,不過真係兩種好唔同的造車哲學

當然啦,講舒服,Camry 贏都唔岀奇。

入彎定好多,重可以下下大腳起步
+- 波成日用係咪無問題,有時入彎-2下好正

E92 335i Pre-Lci, 好鍾意E92個設計 想換E92 Lci 但好似唔多值

利申: 加州撚

E92 335i Pre-Lci, 好鍾意E92個設計 想換E92 Lci 但好似唔多值

利申: 加州撚

xi?
我最期待各位馬主巴打,放毒的畫面出現了
同求樓上巴打套 m carpet 幾錢,邊到入手,有無分1/2/3/4/5/6系

幾多系寶馬先有電子虛擬錶板
同求樓上巴打套 m carpet 幾錢,邊到入手,有無分1/2/3/4/5/6系

要mon過隔離買me 新e仔
5系尾期已經有電子錶版啦
想買08-11 e93 323i
有冇車主可以講下多唔多野要整?
成日前聽人講e9x比較多手尾
不過真心come睇

要mon過隔離買me 新e仔

好J ,但又未J 都一定要有的地步
P.S. 窮撚已入手新馬,等收車

好似5系以上有,有時係option,有時森那美會訂一批已經裝好呢類大路option 的車返黎賣。

巴打個dashboard有gps? 我同款dashboard無,點禁出黎
等梗架車
想問如果528iGt過左6萬公里有無咩注意?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞