LIHKG BMW巴打揮手區

996 回覆
28 Like 4 Dislike
13 F30 328 留名

利申已改胎鈴包圍尾翼吸排dp brake

btw 有冇興趣整返個bmw / f wtsapp群

e仔咋我
520i 13年 封塵中
520i 13年 封塵中

定14年 行得4000
13 F30 328 留名

利申已改胎鈴包圍尾翼吸排dp brake

btw 有冇興趣整返個bmw / f wtsapp群

巴打尾翼用碳纖?我用緊普通鴨翼想轉

台仔cf
基本上非強逼症者都唔一定要揀正廠
樓主快d 開谷
e46好似一定食水,車房話當年設計問題

唔會食水,油就會

唔會食水,油就會

325i同325ci都試過食水又食油,所以放棄,究竟係咪無可能得到精神e46

唔會食水,油就會

325i同325ci都試過食水又食油,所以放棄,究竟係咪無可能得到精神e46

食水已經係燒簪口,點會係設計呀巴打

直上330啦
樓主快d 開谷

快開
btw 好想識直四狂過直六個位巴打

唔會食水,油就會

食水已經係燒簪口,點會係設計呀巴打

直上330啦

收到巴打,之前都有諗,因為330有m sport櫈&harman kardon音響
bmw 原廠音響係咪AP 好過HK ?
原裝套standard 同hk 差遠五遠,
街外整同原廠整有無人知大概咩價
樓主快d 開谷

留名等入谷

我係岀面換左HK,可以話係幾乎無分別
可能我無加個amp啦

五你老母
E46 老馬軑氣燈長著 可以點攪?

巴打個dashboard有gps? 我同款dashboard無,點禁出黎

部車返黎係普通針錶同機頭,搵人換左套二手NBT 導航 同LCD dash (6WB)

原本打算自己整,但睇完教學放棄左

咁樣攪一攪幾錢?有性趣

每樣一萬頭
二手機連裝
試過第一隻mon 有問題,即換過隻

原廠已經係電子dashboard, 個gps又唔值10000
再考慮下...

巴打個dashboard有gps? 我同款dashboard無,點禁出黎

部車返黎係普通針錶同機頭,搵人換左套二手NBT 導航 同LCD dash (6WB)

咁樣攪一攪幾錢?有性趣

每樣一萬頭
二手機連裝

原廠已經係電子dashboard, 個gps又唔值10000
再考慮下...

為gps就無謂,香港咁細有幾何用,用google map好過

咁樣攪一攪幾錢?有性趣

每樣一萬頭
二手機連裝

再考慮下...

為gps就無謂,香港咁細有幾何用,用google map好過

個GPS真係無幾可用,不過10寸芒又真係靚好多。

咁樣攪一攪幾錢?有性趣

每樣一萬頭
二手機連裝

再考慮下...

個GPS真係無幾可用,不過10寸芒又真係靚好多。

咁我原廠得啦
between, 有冇f10有冇靚仔包圍
其實個gpa 唔夠google map 準
其實個gpa 唔夠google map 準

gps

五你老母

五你老母

新手,五識野,各位巴打高抬貴手,勿圍
係外國froum 係有聽個原廠音響五得,想聽下本地巴打意見姐😅本身都打算換,怕未必一步到位,好似樓上巴打話個bass 都仲少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞