LIHKG BMW巴打揮手區

996 回覆
28 Like 4 Dislike
E92 335

E92 335i 內部改裝 Remus尾鼓 Injen intake
E92 335

岩岩先放完相 同好

E92 335i 內部改裝 Remus尾鼓 Injen intake

巴打你個 Angel eye 改咗白燈有冇外邊 ae 光裏邊 ae 暗? 我幾年前網購左一對白色 LED 燈換原本嘅黃燈,但係一直都要忍受一邊光一邊暗嘅問題! 側面望架車尤其明顯
bmw 原廠音響係咪AP 好過HK ?
原裝套standard 同hk 差遠五遠,
街外整同原廠整有無人知大概咩價

五你老母

新手,五識野,各位巴打高抬貴手,勿圍
係外國froum 係有聽個原廠音響五得,想聽下本地巴打意見姐😅本身都打算換,怕未必一步到位,好似樓上巴打話個bass 都仲少少

屌你老母唔識字就咪撚上黎啦
唔字都唔識 返去飲奶喇
e46好似一定食水,車房話當年設計問題

E46 320操車如何?
e46好似一定食水,車房話當年設計問題

E46 320操車如何?

p牌操車駕駛中
07 e90第一次買馬,有冇專整馬既好車房介紹?

好似紅磡有

巴打你個 Angel eye 改咗白燈有冇外邊 ae 光裏邊 ae 暗? 我幾年前網購左一對白色 LED 燈換原本嘅黃燈,但係一直都要忍受一邊光一邊暗嘅問題! 側面望架車尤其明顯

呢個冇計 因為佢係一粒燈照兩個圈咁
唯一想好少少就換大W d
想買08-11 e93 323i
有冇車主可以講下多唔多野要整?
成日前聽人講e9x比較多手尾
不過真心come睇
不過真心come睇

09 e90 325i 揸咗六年

最大鑊嘅係

換過頭轆雞髀及杯士
車轆轉數感應頭換過
Coil 打過柴換過 (六個換晒)

諗唔到有咩其他大問題

五你老母

係外國froum 係有聽個原廠音響五得,想聽下本地巴打意見姐😅本身都打算換,怕未必一步到位,好似樓上巴打話個bass 都仲少少

唔就唔啦 五乜撚野 仲要唔知自己衰咩
E46 老馬軑氣燈長著 可以點攪?

軚有無check 過

五你老母

唔就唔啦 五乜撚野 仲要唔知自己衰咩

On9就唔好揸馬啦
F30 上水求收容

BTW, 剛上星期比個賓屎阿姐連撞兩下,現時維修當中
各位係咪有group?
不過真心come睇

最大鑊嘅係

換過頭轆雞髀及杯士
車轆轉數感應頭換過

諗唔到有咩其他大問題

LCI?
F30 上水求收容

點做到
F30 上水求收容

點做到

條八婆慢線硬cut,迫左我出五份一快線,我避開左佢回返入中線後,條八婆無睇照行撞到我乘客位車門,車停後又驚到油門當迫力再撞我尾
F30 上水求收容

點做到

條八婆慢線硬cut,迫左我出五份一快線,我避開左佢回返入中線後,條八婆無睇照行撞到我乘客位車門,車停後又驚到油門當迫力再撞我尾

但慈母話呢個case大家都有錯,兩邊都唔告機會大

原因係佢硬cut雖然一定錯撚哂,但我回入中線果下先錯系我錯,所以兩邊都唔告
F30 上水求收容

點做到

但慈母話呢個case大家都有錯,兩邊都唔告機會大

原因係佢硬cut雖然一定錯撚哂,但我回入中線果下先錯系我錯,所以兩邊都唔告

原因係佢硬cut雖然一定錯撚哂,但我回入中線果下先撞就係我錯,所以兩邊都唔告[/quote]
不過真心come睇

最大鑊嘅係

換過頭轆雞髀及杯士
車轆轉數感應頭換過

諗唔到有咩其他大問題

LCI?

有分巴打揸緊BMW 可以分享下
你地整車換件去開邊到?我個車房好似唔多識搞咁

巴打俾人偷圖定係你嚟架
有分巴打揸緊BMW 可以分享下
你地整車換件去開邊到?我個車房好似唔多識搞咁

巴打俾人偷圖定係你嚟架

應該係佢偷我圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞