LIHKG BMW巴打揮手區

996 回覆
28 Like 4 Dislike
有冇巴打會趕柴油尾班車

趕左了
有冇巴打會趕柴油尾班車

已經訂左X1
有冇巴打會趕柴油尾班車

已經訂左X1

x1 最衰轉左前驅, 如果唔係都真係會諗下
有冇巴打會趕柴油尾班車

已經訂左X1

趕左
我都好想有部328i

利申 F20 118i
218d 大家點睇
我都好想有部328i

利申 F20 118i

換車補10蚊姐
218d 大家點睇

樣衰左小小
趕左520D
趕左520D

218d 大家點睇

本來想狗衝218d 同x1d是但一部
但218d好似冇哂貨了
香港好似唔會再入
218d 大家點睇

但218d好似冇哂貨了
香港好似唔會再入

X1d
218d 大家點睇

但218d好似冇哂貨了
香港好似唔會再入

X1d

老婆唔備換車, 重揸緊架 2008 323
見到官網 3系有Special promotion , 定等新3系 😀

其實你地所講新3系講緊330i 340i?

G20

等g20啦,應該有虛擬錶板
見到官網 3系有Special promotion , 定等新3系 😀

G20

九成要加錢錢錢錢

G20

九成要加錢錢錢錢

2018 先出?

G20

九成要加錢錢錢錢

2018 先出?

18年年初

G20

九成要加錢錢錢錢

2018 先出?

18年年初

d 新野係咪多數都5系縮小版?

G20

九成要加錢錢錢錢

2018 先出?

18年年初

理論上係 就好似新五=新七縮水版
不過如果咁佢就要加價 好似新五貴過舊五咁樣
唔加價可以就會抽起哂 等你自己慢慢砌返option

G20

九成要加錢錢錢錢

2018 先出?

18年年初

理論上係 就好似新五=新七縮水版
不過如果咁佢就要加價 好似新五貴過舊五咁樣
唔加價可以就會抽起哂 等你自己慢慢砌返option

新車要加幾多先有紅籠架?
F30 Sport版既話座係人造皮定真皮? M Sport呢?
F30 Sport版既話座係人造皮定真皮? M Sport呢?

其實你去showroom睇一轉 應該已經可以答哂你所有問題
重點係佢地有專人答 我地都係估估下
話唔埋佢地有special offer

其實你去showroom睇一轉 應該已經可以答哂你所有問題
重點係佢地有專人答 我地都係估估下
話唔埋佢地有special offer

反正又唔洗預約 巴打你得閒去睇下囉
BMW 3 Series精選型號:
320iA $369,900起 (原價$425,000起) 配備電動天窗、17吋輕合金輪圈等,更可以優惠價$30,000升級Handling Package,多項配備包括18吋輕合金輪圈、全真皮座椅、M Sport懸掛、M系列真皮軚環及Comfort Access免匙系統等,連稅價值$94,675。

330iA M Sport $479,900起 (原價$637,000起) 配備電動天窗、M Sport包圍、18吋M系列輕合金輪圈、全真皮座椅、Comfort Access免匙系統及後視鏡頭等。

呢個價真係好吸引 但又怕新一代多好多功能
加加埋埋optinal 要成50個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞