LIHKG BMW巴打揮手區

996 回覆
28 Like 4 Dislike
而家邊個host?
lihkgbmw搵唔到wor
而家邊個host?
lihkgbmw搵唔到wor

add人再開谷掛?
已john
已join

E92 335i 內部改裝 Remus尾鼓 Injen intake

巴打你個 Angel eye 改咗白燈有冇外邊 ae 光裏邊 ae 暗? 我幾年前網購左一對白色 LED 燈換原本嘅黃燈,但係一直都要忍受一邊光一邊暗嘅問題! 側面望架車尤其明顯

呢個係無解決方案 係本身頭燈嘅話計問題 光嘅半衰性去唔到咁遠 唯有用高流明(光嘅單位)W數去盡量整光佢

我用每邊40W 6500k 先整到咁嘅樣 但係同Lci相差好遠
設計 自膠 錯字
我買嗰陣佢話係 64W Cree LED, 但係都光暗圈
有無巴打換左brake?
想問下 m performance brake好唔好
定係落返其他牌子6pot好d
有無巴打有好介紹
有無巴打有好介紹

唯一好處係唔洗搭橋,利申用家
有無巴打有好介紹

如果同AP brembo個d比 性能差好遠?
有無巴打有好介紹

如果同AP brembo個d比 性能差好遠?

ALcon>AP>brembo>MP>MS
(好似係)

大家好
想入520i,但都係驚架車太長,出入香港D 停車場好麻煩

又唔係太長,不過你買左就會好似我咁揀停車場,某d絕對唔入,例如世貿

入 520D !!!!
屋企架320i 7年車漏左幾年偈油 但仲好生猛冇跪過 結果上年拎去車行睇就話最好換偈
係家父1516緊嘅時候佢睇中左部c200就換車了
屋企架320i 7年車漏左幾年偈油 但仲好生猛冇跪過 結果上年拎去車行睇就話最好換偈

我條女見到B200 好歡喜
睇黎開左個group之後 無人係到傾計
320d揮手 上兩個禮拜落地
睇黎開左個group之後 無人係到傾計

推☝🏻️☝🏻️☝🏻️☝🏻️

我條女見到B200 好歡喜

B200 正丫, 家庭車, 暖男的標誌
頭先睇 28 car 2013 年打後多左318
請問有無巴打揸318?
同知點解?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞