LIHKG BMW巴打揮手區

996 回覆
28 Like 4 Dislike
架320d就到手
想換鈐 白色車 大家有咩好推介?
我心目中想換 19吋
P仔 05 e90 325i 多多指教!

架320d就到手
想換鈐 白色車 大家有咩好推介?
我心目中想換 19吋

黑腳
P仔 05 e90 325i 多多指教!

上個禮拜bmw車展
318 / 15 賣290k好吸引

318 1600cc 3 缸
狗都唔屌

318 好似得134匹
100 kW (134 hp)@4350 220 N·m (162 lb·ft)@1250

係抵,不過得1600cc太on9
any brother joined the bmw supreme warranty & maintenance program? worth to join if owning a brand new bmw?
我想問下大家 我架車係廠買 full pay cash 正常幾耐可以拎車? 搞左成個禮拜都無消息 係咪個sales無錢袋
唔幫我搞

你依架咩黎
1300公里 著燈 我屌呀
我想問下大家 我架車係廠買 full pay cash 正常幾耐可以拎車? 搞左成個禮拜都無消息 係咪個sales無錢袋
唔幫我搞

same case happened to me, around 2 weeks. sales was very rude because I full paid.
二手z4點睇

揸緊!想知咩?
唔幫我搞

same case happened to me, around 2 weeks. sales was very rude because I full paid.

我無諗過上會佢賺少左錢呢個問題

諗住佢有車賣到就開心
唔幫我搞

我無諗過上會佢賺少左錢呢個問題

諗住佢有車賣到就開心

me too, but 無理由為咗佢賺多啲去上會,搞到買車都要受氣
我好怕賣車要贖會 贖牌簿

息口又唔係低 買架車要比多5萬 我拎去改裝好過
我好怕賣車要贖會 贖牌簿

息口又唔係低 買架車要比多5萬 我拎去改裝好過

agree
揸緊03 e46 320i
諗緊想換大馬力少少 e90 323i
我係! 唔覺似傻仔,都差成廿萬

有冇巴打揸緊m235i?
出左真.m2之後搞到我好似傻仔
雖然我都買唔起真m2
E90 or F20?
Btw d M套件可以係邊到買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞