LIHKG BMW巴打揮手區

996 回覆
28 Like 4 Dislike

Reset 左,原來冬天咁慳
原來323I 咁少盤, 320I仲好盤

我見28卡重有好多盤呀

我淨係睇E90 加m package
而家320i GT Executive 做緊promotion 400k, 屌唔屌得過

http://www.bmwhk.com/en/fastlane/offers.html#bookmark=aHR0cDovL2xvY2FsLmJtd2hrLmNvbS9wcm9tb3Rpb24vJHt1cmxQYXJhbWV0ZXIuaWR9

又出返318iA 1500 turbo 邊夠推 3 series

但呃港女一流
而家320i GT Executive 做緊promotion 400k, 屌唔屌得過

http://www.bmwhk.com/en/fastlane/offers.html#bookmark=aHR0cDovL2xvY2FsLmJtd2hrLmNvbS9wcm9tb3Rpb24vJHt1cmxQYXJhbWV0ZXIuaWR9

又出返318iA 1500 turbo 邊夠推 3 series

但呃港女一流

318 當然唔考慮
但架320i GT 點睇,包晒天窗同keyless
本身用緊17寸鈴
有興趣換19寸,想用返BMW鈴
舊鈴賣唔賣到錢?
19寸鈴又幾錢?
值唔值咁換?

但呃港女一流

318 當然唔考慮

但呃港女一流

318 當然唔考慮

前幾日見320D GT係青衣落船
e87 130i
好想搵架白色紅籠e92/e93 335i 09打後
心郁郁想買部1系
見佢個外觀真係好型,加上自己鐘情無尾車
有無巴打有揸過1系經驗分享下
心郁郁想買部1系

後座好逼
10 年 e92 留名
10 年 e92 留名

巴打玩咩機器?
X4 留名
本身用緊17寸鈴
舊鈴賣唔賣到錢?
19寸鈴又幾錢?
值唔值咁換?

唔知你部係咩款

我320i 用緊19寸,睇落係靚d,但相對起圍好慢,軚又貴,剛換完4條7千幾落樓

舊軨緊係賣到錢
e87 130i

28有盤賣緊
好似係
本身用緊17寸鈴
舊鈴賣唔賣到錢?
19寸鈴又幾錢?
值唔值咁換?

唔知你部係咩款

我320i 用緊19寸,睇落係靚d,但相對起圍好慢,軚又貴,剛換完4條7千幾落樓

舊軨緊係賣到錢

寶馬2千蚊條唔貴, 換轉你渣X5
e87 130i

28有盤賣緊
好似係

>200k好似唔值
心郁郁想買部1系

後座好逼

司機唔高ok既
唔好坐滿5個, 中間好慘
心郁郁想買部1系

後座好逼

司機唔高ok既
唔好坐滿5個, 中間好慘

1系車主
個人覺得除左內籠有啲簡單之外,其他都好正

又慳油, 又有幾個mode玩, 又易泊位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞