LIHKG BMW巴打揮手區

996 回覆
28 Like 4 Dislike
原本諗住出420i coupe,但最後30萬出左部220i coupe sport,好似有d 蠢...比多些少就上4系,感覺有d差

點解咁講
係咪買左寶馬二手部嗰架
之前去睇賣左

係吖,見佢全新30萬,跟著落搭,個spec 好似同4系差不多,但感覺好似2系cheap d 咁
喜歡bmw,但買唔起

二手

00年E46操車如何?
原本諗住出420i coupe,但最後30萬出左部220i coupe sport,好似有d 蠢...比多些少就上4系,感覺有d差

220好玩過4系

尾轆

4系係尾轆

220好玩過4系

尾轆

4系係尾轆

想講兩架都係尾轆操控正,表達唔好自膠

點解咁講
係咪買左寶馬二手部嗰架
之前去睇賣左

係吖,見佢全新30萬,跟著落搭,個spec 好似同4系差不多,但感覺好似2系cheap d 咁

巴打係唔係星期五晚去買?
我記得係星期六去土瓜灣睇sales話賣左

唔記得了,我好似九月頭簽既,當時心大心細揀緊2定4,跟著sales 話有部14年版2系抵玩

點解咁講
係咪買左寶馬二手部嗰架
之前去睇賣左

之係咪紅色未出牌果部? 299K抵到爆~!
點睇新5系?
啱啱出咗架m4,仲未玩得掂d電子位
啱啱出咗架m4,仲未玩得掂d電子位

連登巴打真係有米
點睇新5系?

似G12

咁多位巴打
想搵部平平地E90但又驚整到仆街
你地俾人撞花少少係邊再噴油? 泊街俾人整花左
118後座係咪真心窄
以170嘅人黎計

1st 仲死
早兩日試完320D 16年尾做緊39萬9

但見佢做左呢個promo好耐下

試完車又覺得幾爽,雖然無高轉

但搬左去新界要日日用車,想搵番架柴油粗渣

有無朋友仔有意見提供?

巴打呢個價的320d 係巨天窗定細天窗?
Z4 點睇
想搵部平平地E90但又驚整到仆街

揸緊,無咩大病

有無朋友仔有意見提供?

弓金細天窗

有無朋友仔有意見提供?

細天窗

細天窗

想搵3系巨天窗係咪得GT先有

細天窗

或者4系普通版先有

或者4系普通版先有

巨天窗有咩用 細我都唔開 4系好似係開逢 開逢我就會開

或者4系普通版先有

巨天窗有咩用 細我都唔開 4系好似係開逢 開逢我就會開

巨天窗好過開蓬
個人喜好
想出部前期X1,大家有乜意見?多唔多野整?

住日本,見到5萬km樓下唔洗200萬yen,好想換車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞