LIHKG BMW巴打揮手區

996 回覆
28 Like 4 Dislike
sport 以上先好買
sport 以上先好買

M sports 太貴了,就咁 sports 唔太好?
sport 以上先好買

M sports 太貴了,就咁 sports 唔太好?

還好
新手想入架07-08年 E92 325i coupe or cabrio
邊隻會較好? 開蓬會唔會好易壞? 筆直預9蚊左右

正常唔洗9蚊

我見28car啲盤E93 325i cabrio 最平都8蚊 一般都8-9蚊
岩岩落左訂
X1d
趕尾會出車

我早兩星期都落左
就到

我加左電尾 同 自動泊車
我要6月尾到
灰色

我都加左 5月中到

咁快到?
我架要 9月先到

幾年車?

4年

328 係咪直六

F30 328i 已經係直4 245匹喇變左

20萬抵喎
邊度搵返黎?

同問 想轉會

328 油耗如何?

8.9km/L

喺28car 搵
大家會唔會用停車熄引擎個功能

之前部車冇呢樣野 用左好唔慣

其實有無得熄左佢, 佢每次著車自動會activate 呢個功能要我手動撳制熄好煩

其實有無得熄左佢, 佢每次著車自動會activate 呢個功能要我手動撳制熄好煩

有得改code

可以code,編成記憶停車熄匙。你開左,以後就會開,關左以後就會keep住關
見到官網 3系有Special promotion , 定等新3系 😀
見到官網 3系有Special promotion , 定等新3系 😀

其實你地所講新3系講緊330i 340i?

可以code,編成記憶停車熄匙。你開左,以後就會開,關左以後就會keep住關

點code

G20

G20

真係覺得330 340啱啱出咁快又大改款?

點code

Pm我
岩岩落左訂
X1d
趕尾會出車

我早兩星期都落左
就到

我加左電尾 同 自動泊車
我要6月尾到
灰色

我都加左 5月中到

咁快到?
我架要 9月先到

我尋日先落訂
有部份車色有快貨
冇果隻色就要等到9月

點code

入d owner group, 好多野改
有邊架10萬內靚仔又抵屌

10蚊好難幫你喎 唔想大整嘅 起碼都要30

10蚊好難幫你喎 唔想大整嘅 起碼都要30

有冇巴打會趕柴油尾班車
有冇巴打會趕柴油尾班車

架車覺唔覺行凹凹凸凸路時好凳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞