LIHKG BMW巴打揮手區

996 回覆
28 Like 4 Dislike
F10 528 路過

今代波箱同副偈夾得比上代好,利申上一架係e60

不過舊車直六na行車定過依家副直4turbo, 又靜,副直四次次凍車開都嘈一輪先靜番

好懷念e60條車匙,新款keyless好on9
有無揸e90-93 335i嘅馬主呀?平時係條街好少見

你應該入錯ser.... 我見過有個好似唔知咩335 fans會都3x架335...
揸緊E93 335i,呢排想換避震,巴打們有無好介紹?
睇中左Bilstein B8+ eibach pro-kit

ast 5200

正路配搭

狗都唔屌...
F30 328想改電腦
巴打有無好介紹?

同求 ching 想remap定係piggyback?

如果後者呢?巴打有無好介紹
想改到300匹
依到叫返巴打好似好d

我都唔敢介紹,因為Piggyback多數都會出engine燈(好似係)

我驚remap左 下手唔要

remap你都寄走外國架啦..無咩選擇
piggyback係問題多 不過貪方便,..

有得揀又唔怕煩 寫一定好過piggyback

took the car today
M6

me poor L only have m2 and m5

F30 328想改電腦
巴打有無好介紹?

同求 ching 想remap定係piggyback?

如果後者呢?巴打有無好介紹
想改到300匹
依到叫返巴打好似好d

我都唔敢介紹,因為Piggyback多數都會出engine燈(好似係)

我驚remap左 下手唔要

remap你都寄走外國架啦..無咩選擇
piggyback係問題多 不過貪方便,..

有得揀又唔怕煩 寫一定好過piggyback

如果remap有乜好介紹呢?
F30 柴油

邊個比負評

個軚盤正喎
F10 528 路過

今代波箱同副偈夾得比上代好,利申上一架係e60

不過舊車直六na行車定過依家副直4turbo, 又靜,副直四次次凍車開都嘈一輪先靜番

好懷念e60條車匙,新款keyless好on9

未用過舊款匙,可唔可以講下而家條匙有咩咁on 9
12 F30 328

一樣
白色

黑色,想換M sport包圍

用緊m包圍 無load低 但落停車場大斜都會刮底

巴打係咪用緊mp包圍 我黎緊都諗住換 我自己都唔load低 唔換避震
2016 f30 320d

個軚盤正喎

M2嘛
12 F30 328

一樣
白色

巴打係咪用緊mp包圍 我黎緊都諗住換 我自己都唔load低 唔換避震

重諗住原裝避震一定無死
睇中左Bilstein B8+ eibach pro-kit

ast 5200

正路配搭

狗都唔屌...

Bilstein B8有咩唔好?其實我對避震無咩研究,淨係知道B8無得較rebound+高低,PSS果款就可以較
但係價錢都差好多

ast 5200

正路配搭

狗都唔屌...

Bilstein B8有咩唔好?其實我對避震無咩研究,淨係知道B8無得較rebound+高低,PSS果款就可以較
但係價錢都差好多

你已講出分別

ast 5200

正路配搭

狗都唔屌...

唔好用咩?
12 F30 328

一樣
白色

重諗住原裝避震一定無死

我都係咁諗 如果刮底就唔換啦 原裝個套都夠靚仔
12 F30 328

一樣
白色

重諗住原裝避震一定無死

其實都唔係太多場會刮 我覺得換得過 mp包圍惡好多
12 F30 328

一樣
白色

重諗住原裝避震一定無死

未換MP,暫時加住頭唇先
12 F30 328

一樣
白色

重諗住原裝避震一定無死

咁一定型好多啦 仲考慮緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞