LIHKG BMW巴打揮手區

996 回覆
28 Like 4 Dislike
新5系d功能多到不過到港肯定cut咁半

新5尾車尾似F30,車頭似G12
新手lm
想買架2手 3系玩下
想知保養維修個d係咪好貴下
有無師兄分享下
Btw d M套件可以係邊到買到

淘寶

唔會唔岩位網咩
Btw d M套件可以係邊到買到

淘寶

唔會唔岩位裝咩
E46錢七留名
本身渣緊14年c250,對最新果款bmw 330ia m sport好有興趣

same case happened to me, around 2 weeks. sales was very rude because I full paid.

我無諗過上會佢賺少左錢呢個問題

諗住佢有車賣到就開心

me too, but 無理由為咗佢賺多啲去上會,搞到買車都要受氣

我之前要5個星期
我買車都係私人交收算
最憎車行

between 呢排好黑仔
壞完CD機又壞頭細燈

錢事少,時間事大
好鬼麻煩
車cam大家用邊隻?有無好介紹
真心想知,原來五明白高登語言,係一種原罪
開心見誠問一個問題,可以被人追繫都今時今日
五想引發罵戰,已經潛水一排,上水解答人地問題,又可以五人老母,咁小學雞,仲叫人入telegram傾?

最後,送小學雞們一句說話。
''I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it"

咁on9就唔好揸寶馬

我果隻係上手留俾我,唔知咩牌子
一路都想換過張SD 卡
成日話我張卡too slow SOSAD
各位寶馬巴絲,想問有無維修車房介紹?
就黎驗車,應該幾多野要執執

I use IROAD V9, not bad
本身渣緊14年c250,對最新果款bmw 330ia m sport好有興趣

330E丨ㄱ一一丨一

330E丨ㄱ一一丨一

都係買番正常版算

330E丨ㄱ一一丨一

都係買番正常版算

Why not diesel ?
試坐左後座,坐3個人太窄了
要舒服一定要升級揀5系
我係! 唔覺似傻仔,都差成廿萬

有冇巴打揸緊m235i?
出左真.m2之後搞到我好似傻仔
雖然我都買唔起真m2

我係美國巴打, 好彩唔洗點車人
巴打你係香港揸? 會唔會比老母個d話坐唔到人
要舒服一定要升級揀5系

5系一樣價,但係後面都係坐得唔舒服,再睇啦
你平時成日坐爆人?
你平時成日坐爆人?

一時時,會有需要坐爆人
你平時成日坐爆人?

一時時,會有需要坐爆人

我5系都覺得迫
你3系真係要諗清楚喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞