LIHKG BMW巴打揮手區

996 回覆
28 Like 4 Dislike
12 F30 328

一樣
白色

黑色,想換M sport包圍

用緊m包圍 無load低 但落停車場大斜都會刮底

巴打係咪用緊mp包圍 我黎緊都諗住換 我自己都唔load低 唔換避震
2016 f30 320d

重諗住原裝避震一定無死

我都係咁諗 如果刮底就唔換啦 原裝個套都夠靚仔

其實都唔係太多場會刮 我覺得換得過 mp包圍惡好多

未換MP,暫時加住頭唇先

黑馬好有型
12 F30 328

一樣
白色

黑色,想換M sport包圍

用緊m包圍 無load低 但落停車場大斜都會刮底

巴打係咪用緊mp包圍 我黎緊都諗住換 我自己都唔load低 唔換避震
2016 f30 320d

重諗住原裝避震一定無死

我都係咁諗 如果刮底就唔換啦 原裝個套都夠靚仔

其實都唔係太多場會刮 我覺得換得過 mp包圍惡好多

樓主貼你貼mp包圍黎睇下先啦
想知BMW D 坐位係咪全部唔好坐
坐過幾架,又去過車展,
真係幾硬下
坐過幾架,又去過車展,
真係幾硬下

比起benz c仔 係冇咁好坐 不過f30後座膝頭位闊落過c仔 屋企人坐後面冇投訴
F10 528 路過

今代波箱同副偈夾得比上代好,利申上一架係e60

不過舊車直六na行車定過依家副直4turbo, 又靜,副直四次次凍車開都嘈一輪先靜番

好懷念e60條車匙,新款keyless好on9

未用過舊款匙,可唔可以講下而家條匙有咩咁on 9

我架無掃腳開尾箱同手抽襟一下lock門option, 條匙只係開關門功能,上到車又唔知放褲袋定插杯架好,條匙又肥

舊款有3條匙,其中一條只得外殻同一條膠匙,個殻長放車入面,膠匙跟身,預你跌左條主匙時都可以用膠匙開門同著車,膠匙內有芯片,上到車同個殻合體就開到車,呢個功能好,唔知點解呢代取消左。

E60要插匙入車,先可以start,對我黎講我覺得好過宜家,條匙唔知擺邊好
坐過幾架,又去過車展,
真係幾硬下

硬先襟坐,坐得年零就軟,新車已經淋,渣得3幾年就唔好坐,d benz凌志6-7年車就淋晒
16 F33 430
想改音響 有冇介紹
16 F33 430
想改音響 有冇介紹

原廠option套HK最好
16 F33 430
想改音響 有冇介紹

morel elate titanium
小弟想換換車呔 ,車款係F07
有無ching可以介紹下平時去開邊間舖頭換?

用米仔,度埋呔尺 la

csw ssp i have friendly tyre shops
16 F33 430
想改音響 有冇介紹

邊度有得後加? 係咪要整埋amp先得?

用米仔,度埋呔尺 la

csw ssp i have friendly tyre shops

我上米仔website睇過,佢淨係推介 primacy 3 st
利申:245/50r18
16 F33 430
想改音響 有冇介紹

邊度有得後加? 係咪要整埋amp先得?

後加 反廠問問可能可以retrofit嘅
無嘅話 唔搞好過搞

拆晒成套野去換套後天加你架車要update果時又做唔到
唔拆 你焗住用speaker output再轉反入amp再出仲垃圾
16 F33 430
想改音響 有冇介紹

用緊原裝HK,好似bass唔夠,不過唔知係咪setting問題

用米仔,度埋呔尺 la

我上米仔website睇過,佢淨係推介 primacy 3 st

50呔肚 你....無咩靚野可以揀
你地幾多公升油行100km?
我16.3 2010 323i
行一半山 一半市區
公路基本上係5%

用米仔,度埋呔尺 la

如果
235 35 19
265 30 19
有咩介紹
我前後唔同size

用米仔,度埋呔尺 la

如果
235 35 19
265 30 19
有咩介紹
我前後唔同size

巴打同你一樣size,用緊PSS
屋企車f20 118i唔敢貼

用米仔,度埋呔尺 la

如果
235 35 19
265 30 19
有咩介紹
我前後唔同size

巴打同你一樣size,用緊PSS

我而家都係pss 黎緊可能轉cup 2
11年X3
你地幾多公升油行100km?
我16.3 2010 323i
行一半山 一半市區
公路基本上係5%

11.8 2011 x335i
一半公路一半市區
15 320
原廠防爆軚真係好嘈好硬
15 320
原廠防爆軚真係好嘈好硬

換左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞