LIHKG BMW巴打揮手區

996 回覆
28 Like 4 Dislike
各巴打 上28car睇過,07/08 3系賣緊5-6萬,屌唔屌得過?利申:新牌,諗住用黎做返工車,筆直都係5萬度

F25點樣可以打直條水潑,唔打直好難換

開水撥一下熄車

唔得
新750好揸 座椅d皮又正 但心又想買benz
好矛盾

買得起750L 都冇所謂啦, 買埋S500 都得啦
08年 525i 係咪直6黎?
F25點樣可以打直條水潑,唔打直好難換

開水撥一下熄車

唔得

一格電,著水撥,去到中間,熄匙
各巴打 上28car睇過,07/08 3系賣緊5-6萬,屌唔屌得過?利申:新牌,諗住用黎做返工車,筆直都係5萬度

抵玩既,個款都仲係好靚仔

維修野睇上手點保養
好矛盾

750同s500 只可二揀一
搵日試埋s500
想買s500 coupe

7系除左好渣過s class
其他s class完勝
好矛盾

搵日試埋s500

其他s class完勝

諗住試下加速睇下有無推背感
一腳踩落去 無聲無推背感 望一望錶版 已經160

S500有的
利申 w222

但完全唔係果種感覺 如果要點解唔買m4

750LiA 4,395cc 8-cylinder 450hp 650 Nm @ 1,800 – 4,500 rpm HK$1,988,000

M6 Coupé LCI 4,395cc 8-cylinder 560hp 680 Nm @ 1,500 – 5,750 rpm HK$2,117,000

M6 都差唔多買到啦... 邊止M4
邊度補油好, 09年523i 黑色,原廠比唔起
好矛盾

搵日試埋s500

其他s class完勝

坐過今代,
個人感覺後坐正過上代7仔
想問問大家點睇420?
想買架新車兩門揸下性能要求唔高,
靚靚仔仔坐落舒服就ok
同c仔比大家會點揀
想問問大家點睇420?
想買架新車兩門揸下性能要求唔高,
靚靚仔仔坐落舒服就ok
同c仔比大家會點揀

420 依家啲人唔撚識車 一味睇YouTube 當秘笈

C300個避震好跳 無呔感 啲button好兒戲咁

不過c仔係型d既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞