「古惑仔」 漫畫暨金句討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
就算方盛滿今次死鳩埋都已經唔會覺得意外
你話啱啱開始做起嘅反派無可能咁快收皮咩?
天川秀同加藤二威到一出場就爭啲收立花同佐維皮添,點知第二次出場就死鳩埋
大梵食飽飯無屎屙,獲獲洪興同人開大片都親身落場,根本係御用打手
真係辛苦巴打期期都出錢又出力
羅膠左
最犀利係牛撚講完會長寫煲起嗰兩條友,點知講完下次出嚟就即死
牛撚: 我控制唔到角色
畢竟,這就是江湖呀
King’s group係咪做左洪興泰國分部
求奇作個大梵頭馬出黎接下班都好啦
有人夠佐維大梵打架咩
好耐冇睇過
你常綠帽武死kar
綠帽仲用緊日字衝拳
咩凌空雙飛膝個d完全唔係識出
其實係洪興做左人地分部
牛佬成撚日都係用同一條formula
煲新人>搞大戰>南,飛,梵,佐出黎隻揪> 新人死
無限Loop,真係屌你老母
悶撚到仆街
打野戰人人有責
呢個牛榮係幾時出場, 同牛雄有冇關係
牛雄死左廿年啦

本期重點:牛榮雖然係反黑組,但對兩位大哥無法子,大家不歡而散

牛榮要起陳浩南底,拉佢入冊。但棋差一著,遭無知以家人威脅,唯有撒手不管

陳浩南到墓地拜祭兄弟,立心要打倒毒蛇幫,至死方休。夜晚夢見山雞,雙方互相放話要鬥到底

人妖金帶住班嘍囉踏進香港,立心要剷除洪興⋯⋯

洪興咁多次危機都未收皮,憑呢件金人妖加咋蛋散,實在異想天開滿哥又話係神(經病)人,又要比另一個神人金人妖壓住,咁佢神喺邊?
陳浩南要報仇都係留比班二代報,點會又自己出手,咁二代定位係咩?
反黑又唔止得一個牛榮,黑警會買古惑仔怕,真係好撚戇鳩
班反黑先最惡 明明現實班黑警奶曬共
會比你台灣幫亂黎?
牛榮唔係牛雄個仔咩?
做乜牛榮仲有老豆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞